Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
12. 4. 2008,
11.03

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 12. 4. 2008, 11.03

8 let, 5 mesecev

Celjani pred eno ključnih tekem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši MIK CM Celja v 28. krogu PrveLige Telekom Slovenije potujejo v Ajdovščino, h Primorju.

Ob trenutni razliki med moštvoma na lestvici se nam obeta prvi del odgovora, kako se utegnejo razplesti razmere pri dnu. Gostje brez dvojice kaznovanih. Trije zaporedni porazi so varovance Pavla Pinnija ob siceršnjih letošnjih slabših predstavah na hitro pahnili v nemilostni boj za obstanek. Med predzadnjim Primorjem in sedmim MIK CM Celjem, ki se bosta udarila v nedeljo, so le še tri točke razlike, tudi osma Drava pa se lahko vsak čas odlepi od ogrožujočih mest. Celjanom je tako, še preden so se tega dobro zavedli, začela nenadoma teči voda v grlu. Časa pa je še vse manj.

Nedisciplina pred tekmo z Domžalami

Ob že znanih rezultatskih težavah pa so si nove nakopali kar sami. Napadalec Darijo Biščan in branilec Damir Hadžič naj bi pred tekmo z Domžalami pretekli vikend neodgovorno ponočevala in bila pri tem zapažena. Metem ko je trener Pinni grešnikoma, po naših informacijah, ponudil pokoro v obliki dobre igre na igrišču, je bila uprava celjskega prvoligaša bolj neizprosna. Na podlagi klubskega pravilnika o nagrajevanju in sankcioniranju je nogometaša oškodovala za 500 evrov in nekaj časa odstranilo iz prvega moštva. Proti Mariboru v sredo tako nista zaigrala, vprašljiva pa je tudi njuna pot na Primorsko.

Kelhar in Urbanč

Proti Ajdovcem pravice nastopa še nima Dejan Kelhar, ki si je proti Domžalam prislužil direktni rdeči karton, prav tako ne sme nastopiti tudi Dejan Urbanč. Slednji zaradi rumenih kartonov. Zaradi poškodbe je še naprej vprašljiv nastop Franeta Petričevića.

Ne spreglejte