Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 4. 2008,
19.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 11. 4. 2008, 19.51

8 let, 5 mesecev

Bunc: Vse se lahko hitro obrne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Sredino gostovanje na slovenski obali za nogometaše Nafte ni bilo najbolj srečno, priložnost za nove točke pa je že tekma z Interblockom.

V 28. krogu PrveLige Telekom Slovenije bodo nogometaši Nafte skušali popraviti slab vtis poraza proti Kopru, njihova naloga pa bo vse prej kot lahka. V Lendavo prihaja najuspešnejše moštvo spomladanskega dela prvenstva Interblock, ki je v sedmih tekmah šestkrat zmagal ter izgubil le proti Kopru, trenutno pa imajo serijo štirih zmag.

Trener Damir Rob ne bo mogel računati na porumenelega Matjaža Lunderja ter Stjepana Cabana, ki je zaradi izključitve na zadnji domači tekmi proti Primorju prejel tri tekme prepovedi igranja. Manjkali bodo tudi dalj časa poškodovani Mihael Bukovec, Igor Šoštarić in Tomaž Celcar.

Prekinitev tradicije

"Po sredinem porazu smo dva dni trenirali ter se pripravljali na Interblock, tako kot na vsaki domači tekmi pa gremo na zmago," pravi v Domžalah rojeni Gregor Bunc. Lendavčani v tej sezoni še niso uspeli premagati Interblocka. V dosedanjih treh prvenstvenih obračunih so Ljubljančani dvakrat slavili, tretja tekma pa se je končala z neodločenim izidom. Moštvi sta se srečali tudi v četrtfinalu pokala Hervis, kjer so prav tako zmagali "kockarji". In kako bo tokrat? "Vse se lahko hitro obrne. Tako kot smo doslej imeli dobre izkušnje proti Celjanom, pa so nas nato premagali, tako imamo zdaj slabe izkušnje proti Interblocku, kar se lahko prekine," je zaključil Bunc.

Ne spreglejte