Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 8. 2008,
20.08

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 8. 8. 2008, 20.08

8 let, 5 mesecev

Brezovački: Nadaljevati z neporaženostjo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V četrtem krogu PrveLige Telekom Slovenije bo drugouvrščena Nafta gostila trenutno vodilne MIK CM Celje. Janković bo nared, Ošlaj žal ne.

Nogometaši Nafte po treh krogih z dvema zmagama in remijem z Domžalami zasedajo trenutno visoko drugo mesto. Okrepitve so se za zdaj pokazale kot zadetek v polno, eden od teh pa je tudi mladi Blaž Brezovački.

In kako so ga sprejeli soigralci in kako se je navadil na Lendavo? "Soigralci so me zelo lepo sprejeli in zaenkrat je vse v najlepšem redu. Moram priznati, da tega res nisem pričakoval, imamo korekten odnos, saj gre za poštene ljudi in to mi je všeč," je povedal 21-letni Brezovački. V četrtem prvenstvenem krogu v Lendavo prihaja MIK CM Celje, ki trenutno kraljuje na vrhu lestvice, tako da je tekma z Nafto na nek način derbi. "Zaenkrat nam je šlo v redu, zato upam, da bomo tako tudi nadaljevali. Normalno je, da želimo doma vse tekme zmagati in upam, da nam bo tudi jutri uspelo, da ostanemo vsaj neporaženi," pravi nekdanji igralec portugalske Benfice.

Upa na poraz Celjanov

Celjani glede na minulo sezono nimajo veliko spremenjeni igralski kader, zagotovo največja okrepitev pa je trener Slaviša Stojanovič. "Vsi smo videli, kaj je naredil v Domžalah, je trener, ki očitno ve motivirati in pripraviti ekipo za tekmo. Proti njemu zaenkrat nimam niti ene slabe reči, želim mu vse najboljše, ampak upam, da bo jutri odšel poražen iz Lendave," pravi občasni mladi slovenski reprezentant.

Zaradi poškodbe bodo v modrem dresu manjkali kapetan Damjan Ošlaj, Dušan Bogdanović in Arpad Vass, medtem ko je Siniša Janković znova nared.

Ne spreglejte