Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
1. 8. 2008,
12.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 1. 8. 2008, 12.55

8 let

Badžim: Zadovoljen sem

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Po izpadu Kopra iz pokala UEFA smo opravili kratek pogovor s trenerjem Vladom Badžimom, ki je kljub zgodnjemu slovesu od Evrope zadovoljen.

Koper je še tretjič zapored v Evropi pokleknil na prvi stopnički. V sezoni 2007/08 je v 1. krogu kvalifikacij za pokal UEFA dvakrat izgubil proti Širokemu Brijegu, sezono pred tem pa v istem tekmovanju dvakrat klonil proti Litexu Loveču. Letos je izpadel proti albanski Vllaznii. Na prvi tekmi je pred domačimi navijači izgubil z 1:2, v Albaniji pa remiziral brez zadetkov. "S tem, kar so prikazali moji fantje, sem zadovoljen. Škoda, da nismo napredovali, toda naredili smo vse, kar smo lahko. Albanci so se zaprli in prežali na protinapade, zato nam je bilo težko prebijati njihovo obrambo. Imeli smo nekaj priložnosti, a jih nismo izkoristili. Učinkovitost je tudi sicer naša velika pomanjkljivost na začetku te sezone," je za Sportal povedal Vlado Badžim, ki smo ga klicali v času, ko je bil še v Albaniji, zato je telefonska zveza prekinjala, pogovor pa je bil krajši.

Nadaljevanje bo boljše

"Sicer pa je to sploh prva naša točka v pokalu UEFA, zato moram biti že iz tega vidika zadovoljen. Je pa dejstvo, da bi lahko naredili tudi več. Vllaznia ni boljša ekipa od nas. Albanci so veliko delo naredili že v prvi tekmi, ko so nas premagali z veliko mero sreče. Mi je nismo imeli," je povedal primorski trener, ki z začetkom nove sezone ne more biti zadovoljen. Koper jo je začel z dvema prvenstvenima porazoma ter remijem in porazom v Evropi. "Tako se je izšlo. Gre za splet okoliščin. Malce je za to kriva nesreča, malce poškodbe, ki smo jih imeli, nekaj pa so k temu pripomogli tudi nekateri drugi faktorji, o katerih pa ne bi govoril. Kljub vsemu verjamem, da bomo bolje nadaljevali s sezono in sem optimist. Verjamem v svoje fante. Da znamo igrati nogomet, bomo pokazali že na naslednji tekmi, ko se v ponedeljek v prvenstvu v gosteh merimo z Interblockom," je še povedal koprski trener.

Ne spreglejte