Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 10. 2008,
12.44

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 23. 10. 2008, 12.44

8 let, 5 mesecev

Badžim: Kmalu spet na klopi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Vlado Badžim v teh dneh rešuje še zadnje administrativne zadeve glede prekinitve pogodbe s Koprom in razmišlja o povratku na trenerski stolček.

Potem, ko je s Koprom osvojil naslov pokalnih prvakov in v minuli sezoni klub popeljal do prvega naslova državnih podprvakov - z rekordnim številom točk -, mu v tej sezoni ni šlo najbolje. Po 12. krogih PrveLige Telekom Slovenije je z devetimi osvojenimi točkami in zadnjemu mestu na lestvici dobil nezaupnico vodstva obalnega prvoligaša. Zamenjal ga je Nedžad Okčić.

Interesenti še čakajo

Ni minilo veliko časa in že naj bi zanimanje pokazali prvi kandidati. Med te naj bi sodilo Primorje, ki se je po izpadu v pokalu razšlo s Pavlom Pinnijem. "Kar se zanimanja klubov tiče, bi dejal, da se s Koprom še nisem formalno razšel in sem še vedno trener tega kluba. Vendar vse naj bi se uredilo danes (do četrtka; op.a.) in potem bom lahko gledal naprej. To sem dal vedeti tudi vsem interesentom," je za Sportal povedal Vlado Badžim in na vprašanje, kdaj ga lahko spet vidimo na klopi kakšnega kluba dodal: "Kmalu. Morda še pred januarjem."

Pravi klub dela z glavo

Delovanje na Bonifki ga je izčrpalo, saj se je moral poleg treniranja "kanarčkov" posvečati tudi drugim stvarem. "Od napornega dela v zadnjih letih bi si rad tudi malo odpočil. Pri Kopru sem moral reševati veliko ostalih stvari. Kar mi je uspelo narediti s kadrom, ki sem ga imel na razpolago v tem obdobju, je zelo veliko. Fantom bi dejal, da se morajo še naprej boriti, v ekipi pa za boljše rezultate manjkajo 'finese' in to je delo za novega trenerja. Jaz pa se bom z mojim pomočnikom Slavenom Čučkom odpravil v nove avanture."

Veliko se je pred meseci pisalo o njegovi selitvi v Domžale. So kontakti sedaj morda znova oživeli? "Takrat smo bili v kontaktih, vendar oni trenutno imajo trenerja in pravi klub dela z glavo," je nekoliko skrivnostno zaključil Badžim.

Ne spreglejte