Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Sreda,
16. 7. 2014,
6.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Simon Rožman

Sreda, 16. 7. 2014, 6.49

8 let

Ambiciozen trener, pravilna prehrana in ljubezen do kluba zagotovilo za uspeh

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po velikem razočaranju nad lansko sezono nogometaši Celja začetek nove sezone Prve Lige Telekom Slovenija pričakujejo z optimizmom. Začenjajo že v petek, ko bodo gostili Zavrč.

Prva faza pripravljalnega obdobja je bila predvsem v znamenju pridobivanja bazične pripravljenosti, prav pri tem segmentu igre pa je s svojim znanjem, izkušnjami in predvsem strokovno usposobljenostjo v največji meri pomagal Dani Ošep. Vrhunski trener za fizično pripravo, ki je pred leti že deloval v NK Celje, bo v prihodnje opravljal tudi vlogo fizioterapevta. Celjani so v pripravah odigrali sedem prijateljskih obračunov.

"Z gotovostjo lahko rečem, da nam je uspelo sestaviti zelo dober strokovni štab. Veseli me, da se je Aleš Kačičnik, s katerim sva sodelovala že ob koncu pretekle sezone, odločil ostati. Prav tako sem vesel tudi prihoda Danija Ošepa, ki za nas predstavlja res pomembno okrepitev. Ob tem je treba seveda poudariti še podporo našega vodstva, vso pomoč in predano delo športnega direktorja Ambroža Krajnca in tudi vseh trenerjev mladinskega pogona, ki pomagajo pri treningih, analizi naše in nasprotnikove igre, ter teoretskemu segmentu. Za isti cilj se trudijo prav vsi zaposleni v klubu, ki svoje delo opravljajo prepleteno z ljubeznijo do kluba. Korak naprej smo naredili tudi na področju prehrane igralcev, na področju komuniciranja in informiranja, svoje pa doda tudi vrhunska podpora našega ekonomata. Moram reči, da za zdaj delujemo res složno, tako da lahko z optimizmom zremo v prihodnost," pred začetkom sezone pravi prvi trener, Simon Rožman, ki je že ob koncu lanske sezone po odstopu Miloša Rusa sedel na celjsko klop.

Rožmana veseli, da mu je skupaj z vodstvom uspelo zadržati celotno okostje ekipe, v svoje vrste pa so zvabili še Marka Jakolića, ki je prišel iz Krškega, Albanca Valona Ahmedija, do zdaj je igral za italijanski Südtirol, in Nigerijca Sunnyja, ki je na zadnje igral v Španiji. Ekipo sta zapustila le dva nogometaša, Hrvat Ivan Jovanović in Tadej Žagar.

Celjani, ki bodo že v petek na Areni Petrol z Zavrčem odprli sezono 2014/15, po besedah novega trenerja še niso na taki ravni, kot bi morali biti, a počasi se temu cilju približujejo. To dokazuje tudi zadnja pripravljalna tekma proti Šmartnemu, ki so jo dobili s 5:0.

Ne spreglejte