Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 11. 2012,
22.20

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

New York Knicks

Sobota, 17. 11. 2012, 22.20

7 let, 12 mesecev

Bryant s "trojnim dvojčkom" po več kot dveh letih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
New York Knicks so z 88:76 premagali Indiana Pacers in se s sedmo zmago utrdili na prvem mestu lestvice vzhodne konference. LA Lakers so zmagali še četrtič na zadnjih petih tekmah.

New York Knicks niso več ekipa, ki zmaguje le, ko jim steče napad. Proti Indiani Pacers jim ni šlo, a so jih vseeno premagali - 88:76. Po prvem sezonskem porazu so se tako vrnili na zmagovita. pota. S 26 točkami in devetimi skoki je bil igralec tekma Carmelo Anthony. "Lani bi takšno tekmo izgubili. Dokazali smo, da smo dozoreli," je poudaril Tyson Chandler.

Ponoči je bilo na spredu še šest tekem. Po izjemno slabem začetku sezone so se nove zmage veselili košarkarji LA Lakers, ki so s 119:108 premagali "rakete". To je bila še četrta zmaga na zadnjih petih tekmah za Kobeja Bryanta in soigralce. Slednji je k zmagi prispeval "trojni dvojček" (22, 11 sk., 11 as.), kar je že njegov 18. v njegovi karieri in prvi po več kot dveh letih. Košarji z LA-ja so prvič v sezoni na 50% razmerja zmag in porazov. Podoben dosežek kot Kobe-ju je preteklo noč uspel tudi košarju Okhlahome Kevinu Durantu pri zmagi nad ekipo Golden State Warriors. Durant je dosegel 25 točk, zbral 13 skokov in 10 podal za koš, kar je njegov prvi "trojni dvojček" v karieri. Dvojica Durant-Westbrook je za Thunder dosegla kar 55 točk.

Sicer pa je bila nedelja v znamenju domačih ekip, edini uspeh v gosteh je zabeležil Brooklyn, ki se je veselil v Sacramentu. S tem so mrežice (po lanski sezoni so se preselile iz New Jerseyja) nadaljevale odličen začetek sezone, ki ni bil tako dober že od leta 2002. Zaenkrat imajo šest zmag in dva poraza, za zadnjo zmago, peto zaporedno, pa ima največ zaslug "rezervist" Andray Blatche, dosegel je 22 točk. Domači, ki so izgubili že petič v nizu, ni pomagalo 29 točk DeMarcusa Cousinsa.

Ne spreglejte