Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 4. 2021,
12.11

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Primož Roglič Primož Roglič dobrodelna dražba

Torek, 20. 4. 2021, 12.11

3 leta

Dobrodelna dražba majice Primoža Rogliča je uspela - hvala vsem, ki ste sodelovali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
dobrodelna dražba Roglič PRAVA

Zveza prijateljev mladine Slovenije je skupaj s Siol.net organizirala dobrodelno dražbo podpisane kolesarske majice Primoža Rogliča, majice Jumbo-Visme, s katero je kolesaril na lanski Dirki po Španiji. Z dražbo smo zbrali  kar 4.500 evrov, ki jih bo Zveza prijateljev mladine Slovenije namenila projektu Pomežik soncu in tako na morje odpeljala kar 14 otrok več.

Dobrodelna dražba je na Siol.net potekala od 6. aprila do 19. aprila 2021. Dražili smo podpisano kolesarsko majico Primoža Rogliča, majico Jumbo-Visme, s katero je naš kolesarski as kolesaril na lanski Dirki po Španiji. Majico je predsednici ZPMS Darji Groznik v decembrski oddaji Vikend paket podarila Rogličeva partnerica Lora Klinc.

Izkupiček dražbe bo namenjen programu Pomežik soncu, s katerim želijo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok zagotoviti brezplačne počitnice. S pomočjo dražbe smo zbrali resnično neverjetnih 4.500 evrov, s pomočjo katerih bodo na Zvezi prijateljev mladine Slovenije lahko še večjemu številu otrok omogočili teden brezskrbnosti in otroške razigranosti ob morski vodi in toplem soncu.

Kot je za Siol.net povedala Darja Groznik, predsednica Zveze prijateljev mladine Slovenije: "Veseli smo, da smo na Zvezi prijateljev mladine Slovenije dobili majico našega vrhunskega kolesarja Primoža Rogliča. Hvala Siol.net, da ste se pridružili projektu, da smo lahko z vami in Televizijo Slovenija omogočili, da čim več Slovencev sliši za dražbo. Z zbranimi sredstvi, 4.500 evri, bomo tako v humanitarnem programu POMEŽIK SONCU® odpeljali 14 otrok na brezplačno letovanje." Hkrati je povedala, da so priprave in prijave na letošnja letovanja že v teku.

pomežik soncu zpms | Foto: STA , Foto: STA ,

Na dražbi se je za majico potegovalo več dražiteljev, med katerimi je bila najuspešnejša dražiteljica, ki je ponudila kar 4.500 evrov, direktorica podjetja List d.o.o. Mirjam Kerpan-Izak. "Za dražbo podpisane majice Primoža Rogliča smo se odločili, ker menimo, da je treba dati priložnost tudi vsem tistim, ki v življenju niso rojeni pod srečno zvezdo. Primož Roglič, kot osebnost in športnik, pooseblja vrednote, ki jih zagovarjam tudi jaz osebno ter jih skušam prenašati na svoje sodelavce in udejanjati v podjetju. Vztrajnost, odgovornost za opravljeno delo, nenehno prizadevanje za napredek, poudarjanje pomena ekipnega dela in pogled naprej so njegove izjemne vrline, ki bi jih vsi morali posnemati. Ta dražba je zame pomenila, da lahko pomagamo otrokom, hkrati pa z majico, ki bo krasila naše poslovne prostore, sami sebe vedno znova opominjamo, kako biti velik človek," je dejala.

Zbranih sredstev v višini kar 4.500 evrov smo bili veseli tako na Siol.net kot tudi v Zvezi prijateljev mladine Slovenije, zagotovo pa jih bodo najbolj veseli otroci, ki bodo zaradi te akcije lahko letos odšli na morje.

Ne spreglejte