Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 8. 2012,
8.42

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 15. 8. 2012, 8.42

7 let, 12 mesecev

''Zmaji'' še brez prave kemije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Hokejisti Olimpije so s tekmo, edino v pripravljalnem obdobju pred domačimi navijači, odprli novo sezono, vendar pa so za začetek morali priznati premoč norveškemu Stevangerju s 3:6.

Navijačem v Tivoliju, zbralo se jih je več kot 1.000, so se predstavili vsi novinci, tudi v petek in nedeljo prispela napadalec Simon Ferguson in branilec Patrick Coulombe. Olimpija je tekmo začela podjetno, ritem igre je bil na visokem nivoju, prav tako se je že videl sistem, ki ga bo novi finski strateg zahteval, kar pomeni, navijači bodo lahko spremljali ogromno hitrega drsanja. Proti koncu tekme je delovalo, kot da je domačim nekoliko zmanjkalo moči, kar pa ne čudi, saj so sredi priprav. ''Za nami so naporni treningi, noge so nekoliko še težke, vendar pa se zavedamo, da mora biti tako, saj želimo biti v nadaljevanju sezone v čim boljši formi,'' je utrujenost komentiral Aleksandre Imbeault.

Kanadski napadalec je dosegel enega izmed treh zadetkov, medtem ko so bili preostali tujci še nekoliko bolj zadržani, si sicer pripravili nekaj priložnost, a bili nenatančni. Je pa bil med vsemi okrepitvami najbolj živahen branilec Mike Ratchuk. Se je pa odlično ujela tretja peterka (Boštjan Groznik, Damjan Dervarič, Miha Verlič, Anže Ropret in Matej Hočevar), ki je prispevala kar dva zadetka, v polno sta zadela Dervarič in Hočevar, lahko pa bi dosegla še kakšen gol. Teh je sicer skupaj padlo kar devet, od tega pet ob igri z igralcem več.

''Za nami je težka tekma, na kateri se je videlo, da nismo še uigrani in še iščemo kemijo. Kar nekajkrat smo bili zmedeni, na igrišču smo bili povsod, le tam ne, kjer bi morali biti. Vendar prav zato so pripravljalne tekme. Čaka nas trdo delo in številni treningi, s tem se bomo uigrali in prepričan sem, da bomo do prihodnjega meseca že pravi,'' je prvo tekmo sezone ocenil Imbeault. ''Zeleno-bele'' že kmalu čakajo nove preizkušnje, saj bodo sodelovali na tradicionalnem turnirju Poletna liga Rudi Hiti na Bledu.

Ne spreglejte