Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 3. 2016,
19.25

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
liga EBEL HDD Olimpija

Natisni članek

Ponedeljek, 7. 3. 2016, 19.25

8 let, 3 mesece

Pri Olimpiji bo zadišalo po Rusiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
Ljubljanski klub pogleduje proti prihodnji sezoni, v kateri bo morda zanj igral mladi centralni napadalec Nikita Reyn. Ruski hokejist bo pri Olimpiji opravil enotedensko preizkušnjo.

Medtem ko je šest slovenskih moštev začelo izločilne boje državnega prvenstva, Olimpija še čaka na polfinale in prve tekme v tej sezoni domačega tekmovanja. Zeleno-beli tabor pa ob začetku priprav na boj za slovensko zvezdico pogleduje tudi proti prihodnji sezoni.

Zmajevo gnezdo bo vsaj za teden dni novo hokejsko domovanje ruskega mladeniča Nikite Reyna, ki bo poskušal prepričati vodstvo kluba v sodelovanje. Devetnajstletnik se bo po pisanju uradne spletne strani Olimpije Ljubljančanom pridružil v torek, ko bodo ti za zaprtimi vrati odigrali prijateljsko srečanje s Crveno Zvezdo.

Ruski centralni napadalec je v zadnji sezoni prvič zaigral za člansko moštvo, in sicer je na 35 tekmah v dresu švedskega četrtoligaša Motala AIF v statistiko vpisal 11 zadetkov in 15 podaj. Pred tem je 180 centimetrov visoki hokejist tri sezone igral za mladinske selekcije avstrijske ekipe Lower Austrian Stars, hokejsko znanje pa pred prihodom k našim severnim sosedom pridobival pri ruskih ekipah Spartakovets in Avtomobilist iz Jekaterinburga, njegovega rojstnega kraja.

Ne spreglejte