Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 10. 2011,
11.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Robert Kristan

Sreda, 19. 10. 2011, 11.30

8 let

Kristan med vratnicami že v petek proti Gradcu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slovenski reprezentančni vratar Robert Kristan, ki v tej sezoni še ni odigral tekme, naj bi se po poškodbi kolena vrnil med vratnice v petek, ko bo Medveščak iz Zagreba gostoval v Gradcu.

Robert Kristan je po pretekli sezoni opravil operacijo kolena, ki pa se ni iztekla po pričakovanjih, tako da je moral še enkrat ''pod nož'', zaradi tega se je podaljšala tudi rehabilitacija. Reprezentančni vratar se je na ledeno ploskev vrnil proti koncu septembra, sedaj pa je prišel čas, da se vrne tudi v tekmovalni pogon.

Druge izbire pri Medveščaku tako ali tako nimajo. Michael Ouzas je vnovič staknil pretres možganov, tako da ne more pomagati soigralcem, 18-letna Andrej Vasiljević in Mate Krešimir Tomljenović pa sta še preveč neizkušena, da bi prevzela odgovornost na svoja ramena. ''Lix'', kot ga kličejo prijatelji, se bo tako celo nekoliko hitreje vrnil v tekmovalni ritem, kot je bilo pričakovati. ''Prišel je čas. Glede na položaj, v katerem smo se znašli, sem si tudi sam želel vrniti na tekme nekoliko hitreje. Povratka se že zelo veselim. Sedaj sem le treniral in to mi je postalo povsem monotono. Na ledu se počutim odlično, tako da komaj čakam na obračun z Gradcem. Pripravljen sem tako fizično kot psihično. Vsekakor forma trenutno ni najboljša, vendar pa sem dovolj dobro pripravljen, da pridemo do zmage,'' je za klubsko spletno stran sporočil Kristan.

Medveščak, ki v petek gostuje v Gradcu, trenutno zaseda deveto mesto na lestvici, zbral je osem točk, s čimer vodstvo niti najmanj ni zadovoljno. Na zadnjih šestih tekmah so ''medvedi'' zbrali prav toliko porazov, enkrat za ''zeleno'' mizo. ''Vsak si želi zmagati na vsaki tekmi, vendar pa mora nekdo tudi izgubiti. Vendar se poraz od poraza razlikuje. Na primer, v kolikor izgubiš osem tekem zapored, nato tri zmagaš, hkrati pa ekipe, ki so v tvoji bližini prav tako izgubijo, potem ni veliko razlogov za skrb. Vendar pa v primeru, da te ekipe zmagujejo, potem pa si nakoplješ težave, saj jih moraš loviti celotno sezono. Zato je najbolje biti vedno nekje v sredini lestvice. Mi moramo sedaj iti tekmo za tekmo. Letos je tudi nov sistem tekmovanja, ki ti omogoča popravni izpit,'' je v nadaljevanju 28-letni vratar podal svoje razmišljanje.

Ne spreglejte