Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 9. 2024,
17.29

Osveženo pred

1 ura, 8 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Natisni članek

Black Wings Linz Ken Ograjenšek IceHL

Petek, 27. 9. 2024, 17.29

1 ura, 8 minut

Ostaja v ICEHL

Ken Ograjenšek naj bi se preselil v Linz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,02
Ken Ograjenšek | Ken Ograjenšek se je pred meseci po osmih sezonah poslovil od Gradca, a naj bi ostal v ICEHL. Oblekel naj bi dres Linza. | Foto Guliverimage

Ken Ograjenšek se je pred meseci po osmih sezonah poslovil od Gradca, a naj bi ostal v ICEHL. Oblekel naj bi dres Linza.

Foto: Guliverimage

Slovenski napadalec Ken Ograjenšek, ki se je po osmih sezonah poslovil od Gradca, naj bi ostal v ICEHL. Po pisanju avstrijskih medijev naj bi se pridružil Linzu.

HK Olimpija
Sportal Robert Sabolič odslužil kazen, v Ljubljani bo zadišalo po Bavarski #video

Celjski hokejski napadalec Ken Ograjenšek je vse od sezone 2016/17 nosil dres graških panterjev, po lanskem tekmovalnem obdobju pa sta klub in 33-letnik odšla vsak svojo pot.

Ograjenšek, sicer tudi slovenski reprezentant, ki na zadnji akciji olimpijskih kvalifikacij na koncu ni dobil priložnosti za sodelovanje, naj bi kmalu še uradno razrešil vprašanje klubske prihodnosti. Po pisanju avstrijskih medijev naj bi ostal del ICEHL. Omenja se selitev k Black Wings Linz, ki išče rešitev v napadu, saj so poškodovani Stefan Gaffal, Brodi Stuart, Emil Romig, Shawn St-Amant. Hockey News poroča, da je Slovenec že podpisal pogodbo.

Črna krila so v novo sezono vstopila katastrofalno, najprej so z 0:5 izgubila z Bolzanom, nato so z istim rezultatom premoč priznala še Celovcu. 

Ograjenšek je v zadnji sezoni odigral 40 tekem za Gradec, v statistiko vpisal deset golov in 16 asistenc, s soigralci pa ostal brez končnice.

Graški panterji so spomladi dočakali finančni vložek, pripeljali kar nekaj novih imen, med njimi tudi slovenskega napadalca Roka Tičarja, in sezono odprli z zmagama proti Dunaju in Innsbrucku.

HK Olimpija Ljubljana
Sportal Olimpija po podaljšku strla še podprvaka
Luka Gomboc, EC KAC
Sportal Luka Gomboc načel mrežo gostiteljev, Jan Muršak pa "zakuril petardo"

 

Ne spreglejte