Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 4. 2014,
17.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Robert Sabolič Blaž Gregorc Rok Tičar Žiga Jeglič legionarji Slovan Bratislava

Četrtek, 10. 4. 2014, 17.36

8 let

Gregorc ostaja na Češkem. Tičar, Jeglič, Sabolič pred vrati KHL?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Blaž Gregorc bo tudi v prihodnje član čeških Pardubic. Slovaški mediji pa so se razpisali, da si KHL-ovec Slovan Bratislava v svoji vrsti želi Žigo Jegliča in Roka Tičarja. Tudi Robert Sabolič?

Slovenski reprezentančni branilec Blaž Gregorc ostaja član čeških Pardubic, ki se jim je pridružil pred letošnjo sezono in za katere je na 60 tekmah vpisal en zadetek in 15 podaj. S svojimi igrami je prepričal vodstvo, da ga je vključilo v svojo ekipo tudi za prihodnje tekmovalno obdobje. Pri Pardubicah so sodelovanje podaljšali še z dvema Čehoma in slovaškim napadalcem, pridružil pa se jim bo tudi nekdanji dolgoletni član kluba Petr Časlava, ki je zadnje štiri sezone preživel v ligi KHL. Čeprav je bila sezona s finančnega vidika dobra, pa si v klubu, katerega športni menedžer je postal še v zadnji sezoni vratar Pardubic Dusan Salficky, želijo boljšega ekipnega uspeha.

"Sezona s športnega vidika ni bila zelo uspešna, a prav tako ni bila neuspešna. Veseli nas, da je kar nekaj igralcev pokazalo odlične igre in da imamo kar nekaj reprezentantov. Kar nam manjka, je ekipni uspeh," so besede generalnega direktorja Ondřeja Šebeka. Ta si želi, da bi klub, ki je letos obstal v četrtfinalu, spet posegel visoko – zadnjič so češki prvaki postali v sezoni 2011/2012. Bodo pa Pardubice zaigrale tudi v hokejski ligi prvakov, katere ustanovni član so.

''Nori trio'' skupaj v Bratislavo?

V slovaških medijih pa se pojavljajo govorice, da naj bi se dvojec Žiga Jeglič in Rok Tičar, ki sta člana nemških prvoligašev Ingolstadta in Kölna, prihodnjo sezono preselil v ligo KHL. Za članoma udarnega slovenskega napada naj bi pogledovalo moštvo Slovan iz Bratislave, ki si, potem ko je ostalo brez končnice, želi prevetriti ekipo. Nemci pa dodajo še, da je Slovan stegnil lovke tudi za Robertom Saboličem.

Vse podrobnosti naj bi klub razkril maja, ko naj bi bilo tudi jasno, ali se jim bo med vratnicama pridružil tudi Rastislav Stana, ki trenutno v finalu slovaškega prvenstva s Košicami stoji nasproti Nitri slovenskega vratarja Roberta Kristana.

Ne spreglejte