Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 7. 2020,
18.00

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,20

5

Natisni članek

Pavel Pohlov Lilija Vorogušina Mihail Starcev

Sreda, 29. 7. 2020, 18.00

3 leta, 9 mesecev

Nekdanji boksar v uličnem pretepu ubil človeka

Želel je le pomagati, potem je napadalec ubil njega: trije otroci ostali brez očeta #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,20

5

Iz Rusija prihaja pretresljiva zgodba. Nekdanji boksar Mihail Starcev je osumljen uboja. V pretepu zunaj nočnega lokala v mestu Barnaul je tako močno udaril ''civilista'' Pavla Pohlova, da je ta umrl, poroča Russia Today.

Mihail Starcev je z enim udarcem ubil Pavla:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Старцев Михаил. Благодаря этому животному, больше нет моего любимого мужа и отца троих детей! Доброго, отзывчивого человека! Который не мог пройти мимо, когда избивали инвалида! В руке у парня была ТРОСТЬ (эта информация из материалов дела), он просто пытался отмахиваться от этих мразей! Паша мой пришёл на помощь парню. Хотел разнять. Но Ворогушина - мастер спорта по кикбоксингу со своей подругой(сегодня узнаю все ее данные) начали прыгать и избивать нас! После чего и был этот судьбоносный удар..... и мгновенная смерть! МГНОВЕННАЯ! Ни одна эта мразь не извинилась не передо мной, не перед родителями! Они просто решили сделать проще и добавили меня везде в чёрный список! Все кто желают подключиться к этому делу и хоть как то посодействовать, чтобы Старцеву дали минимальный срок, мы вас уже знаем каждого! Весь список! Лучше отойдите в сторону и дайте этой мрази получить заслуженные 15 лет лишения! Не берите грех на душу! Его в любом случае ждёт наказание! В любом! Услышите меня и моего ребёнка 6-ти летнего! У вас у многих внуки этого возраста! Есть и сыновья и дочери! Которые живут и радую вас! А у нас рухнула жизнь 27.07.2020 года навсегда......

A post shared by @ sveta_roh on

Iz zdaj še neznanega razloga sta se Starcev in njegova prijateljica, dvakratna svetovna prvakinja v kikboksu Lilija Vorogušina, oba naj bi bila po poročanju ruskih medijev močno pod vplivom alkohola, zapodila proti hendikepirani osebi, ki je hodila le s pomočjo palice. To ni ustavilo besnih mojstrov borilnih veščin, ki sta se skupaj spravila nad invalidno osebo.

Dogajanja ni mogel le gledati mimoidoči Pavel Pohlov, vse skupaj je poskušal pomiriti. Ker je Lilija še vedno brcala po invalidu, jo je Pavel klofnil in odrinil, to pa je videl Starcev in kot podivjan od zadaj po sencah tako močno udaril Pohlova, da je ta padel po tleh in z glavo močno udaril ob asfalt.

Pavel Pohlov je bil oče treh otrok:

Poškodbe so bile tako hude, da je Pohlov, oče treh otrok, umrl na kraju incidenta. ''Zaradi te živali je moj ljubljeni mož in oče treh otrok izgubil življenje. Bil je dober, srčen možakar, ki ob pretepanju invalidne osebe ni mogel le gledati,'' je na družbenih omrežjih zapisala žena umrlega, Svetlana.

Izsek pretepa v Sibiriji:

''Možakar je s palico v rokah bežal pred temi norci, moj Pavel pa mu je priskočil na pomoč in jih poskušal pomiriti in razdvojiti, na koncu pa se je vse končalo tragično. Niti eden se ni opravičil, ne meni ne njegovim staršem,'' je še zapisala.

Starceva in Vorogušino so oblasti že pridržale, primer uboja pa bodo obravnavali v Moskvi. Visoka zaporna kazen jima ne uide.

Preberite še:

Sportal Odpovedali na celi črti: tega ne bi smeli dopustiti #video
Sportal Ne boste verjeli, za koliko je boksarska lepotica prodala preznojene nogavice #video
Ne spreglejte