Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 7. 2011,
13.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 6. 7. 2011, 13.32

8 let

Popraviti vtis z domače tekme

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po tednu dni odmora se bosta dve slovenski ekipi Elan in Ptuj potegovali za čim boljše uvrstitve na tretji letošnji tekmi za svetovni pokal v skokih na cilj, ki jo gosti nemški Altenstadt.

Potem ko so se na uvodni tekmi sezone v Avstriji Slovenci odrezali odlično in z ekipo Elan osvojili drugo mesto, ter z Majo Sajovic prvo, je bila domača tekma za naše padalce z izjemo zmagovalke Irene Avbelj manjše razočaranje. Resda sta se med deseterico najboljših ekip uvrstili obe leški ekipi Elan in Flycom, s čimer pa niso bili najbolj zadovoljni. Predvsem so bili nezadovoljni zaradi preveč kazenskih centimetrov, kar velja tudi za Ptujčane. Na Bavarsko bosta ta konec tedna potovali leška ekipa Elan, ki bo nastopila v nekoliko spremenjeni postavi (Roman Karun, Gorazd Lah, Matjaž Pristavec, Irena Avbelj in Maja Sajovic), ostali bodo doma pilili formo pred svetovnimi vojaškimi igrami, ter Ptuj (Peter Balta, Boris Janžekovič, Aleksander Čuš, Tonček Gregorič in Matevž Cestnik), želja Gorenjcev in Štajercev pa je uvrstitev med deseterico.

''Letošnja domača tekma nam ni ostala v prav lepem spominu, saj nismo skakali tako kot znamo, ves čas smo se lovili, konstantnih skokov ni bilo. To želimo v Altenstadtu popraviti, ne glede na to, da je ekipa za to tekmovanje nekoliko spremenjena. V zadnjih dneh smo delali dobro in upam da se bo v Nemčiji to odrazilo na rezultatu, nenazadnje gre za zadnjo tekmo pred svetovnimi vojaškimi igrami, ki pomenijo prvi vrhunec sezone, zato bi morala biti forma že na precej visokem nivoju. Optimalno formo lovi tudi konkurenca, zato se nam obeta zanimivo tekmovanje,'' je pred potjo na Bavarsko povedal Roman Karun. V Nemčiji se bo za čim boljše uvrstitve potegovalo okrog 160 padalcev iz 15 držav, tako kot je v navadi pa se bo tekmovanje pričelo v petek in končalo v nedeljo.

Ne spreglejte