SiolNET. Sportal Atletika
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

13. oktobra o sklicu volilne skupščine, ki bo dala predsednika AZS

1

termometer

Seja upravnega odbora Atletske zveze Slovenije, na kateri bodo odločali o sklicu volilne skupščine, bo 13. oktobra.

Po torkovem posredovanju odstopne izjave direktorja in predsednika Atletske zveze Slovenije Luke Steinerja in Gregorja Benčine so iz AZS sporočili, da bosta oba do izvolitve novega vodstva opravljala tekoče posle za nemoteno delovanje in razvoj zveze. Seja upravnega odbora, na kateri bodo odločali o sklicu volilne skupščine, bo 13. oktobra.

"Predsednik bo na osnovi znanih dejstev s sklicem redne seje upravnega odbora skladno s statutom pričel s postopkom za izvedbo volitev za novega predsednika AZS, ki bodo do konca januarja 2016, kar bo zagotavljalo tudi nemoten zaključek za slovensko atletiko uspešnega leta 2015, članstvu pa bo zagotovljeno dovolj časa za nominacijo kandidatov in izvedbo volitev," so sporočili iz AZS.

"Sejo upravnega odbora, kjer se bodo člani upravnega odbora seznanili z nastalo situacijo ter odločali o sklicu volilne skupščine, na kateri naj bi se poleg novega predsednika AZS izvolilo tudi dva manjkajoča člana upravnega odbora, predsednika nadzornega odbora ter predsednika disciplinske komisije, bo predsednik AZS sklical za 13. oktober 2015," so še zapisali pri AZS in dodali, da zveza deluje in posluje uspešno.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin