Znana ime in spol zvezdniškega dojenčka

Igralec Bradley Cooper in manekenka Irina Shayk sta pred dvema tednoma dobila prvega otroka, rojstvo pa nekaj časa skrivala. Zdaj sta znana tudi spol in ime otroka zvezdnikov.

Skupaj sta približno dve leti.

Skupaj sta približno dve leti. Foto: Getty Images

Ameriški mediji poročajo, da sta 41-letni Bradley in 31-letna Irina dobila hčerkico, ki sta jo poimenovala Lea de Seine Shayk Cooper.

"Oba sta navdušena in se čutita blagoslovljena," je za E!News povedal vir o novopečenima očku in mamici. Lea je za oba prvi otrok.

Irino so pred dnevi fotografi ujeli v javnosti prvič po rojstvu hčerkice. Nekdanja spremljevalka Cristiana Ronalda je odšla na sprehod v Venice Beachu v Kaliforniji in si privoščila sladoled. Nosila je črne hlače in črna sončna očala ter velikanski prstan, ki je po poročanju ameriških tabloidov zaročni.

Da je ruska lepotica noseča, se je začelo govoriti, ko je v začetku decembra lani nastopila na reviji za spodnje perilo Victoria's Secret. Irina in Bradley sta skupaj od maja 2015, po pripovedovanju vira medija E!News pa v prihodnosti načrtujeta povečanje družine: "Bradley in Irina se imata zelo rada in to ne bo njun edini otrok. Po tem jih bo še nekaj. Njuni družini sta zelo srečni."

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.