SiolNET. Slavni
3,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Hrvaškem umrl nekdanji mož Ivane Trump

3,08

termometer

Po ločitvi ga je Ivana obtoževala, da se je z njo poročil le zaradi denarja. Pozneje sta se pobotala in spet postala prijatelja.

Na svojem posestvu v Jablancu, na hrvaški obali blizu Senja, je v soboto v 75. letu umrl italijanski podjetnik Riccardo Mazzucchelli, nekdanji mož Ivane Trump.

Embed from Getty Images

Mazzucchelli se je pred 20 leti preselil na Hrvaško, v katero se je povsem zaljubil, in začel vlagati v razvoj turizma. V Jablancu, kjer je imel posestvo, je želel razvijati elitni turizem, letos poleti pa je v Liki odprl tudi luksuzni ranč.

 

Embed from Getty Images

 

Riccardo Mazzuccheli je bil sicer tretji mož Ivane Trump, z njim se je poročila leta 1995, dve leti po ločitvi od Donalda Trumpa. Njun zakon je trajal dve leti, do leta 1997, po ločitvi pa je Mazzuccheli tožil tako Ivano kot Donalda Trumpa, saj naj bi ga v medijih blatila in obtoževala, da se je z Ivano poročil le zaradi denarja. Riccardo in Ivana sta pozneje nesoglasja zgladila in spet postala prijatelja. Ivana ga je tako v preteklih letih večkrat obiskala na Hrvaškem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin