Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
19. 1. 2017,
17.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,90

1

Natisni članek

Goldie Hawn Angelina Jolie Brad Pitt Kate Hudson

Četrtek, 19. 1. 2017, 17.36

6 let, 7 mesecev

Brad in Kate že živita skupaj

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,90

1

brad pitt, kate hudson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Brad Pitt, ki bo, kot kaže, iz ločitvene vojne z Angelino Jolie izšel kot zmagovalec, je pripravljen grd razhod z mamo svojih otrok pusti za seboj in se podati novim ljubeznim naproti.

Po dveh mesecih romance sta se z igralsko kolegico Kate Hudson odločila zaživeti skupaj, poroča ameriška revija Star. Brad je že do zdaj veliko časa s Kate preživel v njenem domu v Pacific Palisades v Kaliforniji.

"Na skrivaj se srečujeta, odkar sta se začela videvati pred dvema mesecema. Ker je vse bliže temu, da preseka vse vezi z Angelino, bo imel Brad še več časa za Kate. Ko se bo to zgodilo, bo po mojem mnenju kmalu naredil naslednji korak in se preselil h Kate," je za revijo povedal vir.

Skupaj že približno dva meseca

Brad in Kate na nedavno podelitev zlatih globusov nista prišla skupaj, sta se pa družila po njej. "Govorilo se je, da se bosta po podelitvi dobila v Bradovi hiši v Los Felizu," je še dejal vir. V hišo v Los Felizu je Brad nekoč hodil z Angelino in njunimi šestimi otroki.

Goldie so govorice o romanci njene hčerke in Brada spravile v smeh. | Foto: Getty Images Goldie so govorice o romanci njene hčerke in Brada spravile v smeh. Foto: Getty Images Govorice, da je Brad po boleči ločitvi že našel novo ljubezen, je pred približno dvema mesecema sprožil njegov telesni stražar Kris Herzog. Dejal je, da igralec spi z igralko, ki je tako slavna kot Angelina. Vir je nato razkril, da je ta igralka Kate.

Goldie se je samo smejala

O (domnevnem) razmerju njene hčerke z Bradom so paparaci pred kratkim povprašali njeno slavno mamo Goldie Hawn. Igralko in njenega dolgoletnega partnerja Kurta Russlla so ujeli, ko sta odhaja iz restavracije. Ko so Goldie vprašali, ali je navdušena nad tem, da se Kate videva z Bradom, in ali bi ga sprejela za svojega zeta, ni odgovorila, ampak prasnila v smeh.

Ne spreglejte