Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
28. 11. 2016,
11.32

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70

Natisni članek

Brad Pitt Kate Hudson Angelina Jolie Jennifer Aniston telesni stražar Goldie Hawn

Ponedeljek, 28. 11. 2016, 11.32

6 let, 7 mesecev

"Oba sta v postelji kot petarda"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,70
brad pitt, kate hudson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Od konca razmerja z Angelino Jolie so igralca Brada Pitta povezali z več lepoticami, zadnja v nizu je njegova stanovska kolegica Kate Hudson.

Prejšnji teden smo pisali o Bradovem telesnemu stražarju Krisu Herzogu, ki se je razgovoril, da 52-letni igralec spi z igralko, ki je tako slavna kot Angelina. Herzog tedaj ni govoril o imenih, zdaj pa je za avstralski portal Woman's Day neimenovani vir, ki naj bi bil dober Bradov prijatelj, razkril, da je slavna igralka Kate Hudson.

"Kate je Bradova skrivnostna ženska. V zadnjih nekaj tednih sta se med tajnimi srečanji zelo zbližala," je povedal vir in dodal: "Govorica v Hollywoodu je, da je Kate v postelji prava petarda, enako kot Brad. Sta dve veliki zvezdi, ki se zelo privlačita in zagotovo zelo uživata v družbi drug drugega."

Kate je čudovita ženska

Olja na ogenj je dodal Herzog, ki je priznal, da bi bila Brad in 37-letna Kate odličen par: "Poznam tako Kate kot Brada in ne bi me presenetilo, če bi postala par." Dodal je, da je hčerka Goldie Hawn čudovita ženska in da bi bil Brad zelo srečen, če bi se med njima razvila romanca. 

Govorice o romanci med Bradom in Kate je sicer za Daily Mail neimenovani vir zanikal.

Jennifer je Brada zelo ljubila, je prepričan Herzog. | Foto: Getty Images Jennifer je Brada zelo ljubila, je prepričan Herzog. Foto: Getty Images Bila sta srečna

Hercog, ki je delal tako za Brada kot Angelino, je razkril tudi, da mu je bila Bradova prva žena Jennifer Aniston bolj všeč kot Angelina: "Brad in Jennifer sta bila stoodstotno srečna, preden je spoznal Angelino."

Dodal je, da ni nikoli slišal za kakršnekoli prepire ali varanje med Bradom in Jennifer ter da je bila igralka povsem uničena, ko sta se leta 2005 razšla: "Res ga je ljubila z vsem srcem. Mislim, da Jennifer ni niti pogledala drugih moških, ko je bila z Bradom. Posvetila bi mu vse svoje življenje."

Ne spreglejte