SiolNET. Siol Plus Dobra vest
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nepozabna stilska preobrazba za dekle, ki je povezalo Slovenijo

4

termometer

21-letna Maša Jež, ki je v otroštvu prestala težko življenjsko preizkušnjo, je v pogovoru za naš medij namignila, da si želi stopiti pred fotografski objektiv. Zdaj smo ji željo uresničili.

Maša Jež je 21-letnica iz Mežice na Koroškem. Z obrazom, ki kar kliče po tem, da bi se zbližal s fotografskim objektivom, in ki nikakor ne izdaja njene težke življenjske preizkušnje.

Pri rosnih 14 letih so ji zdravniki odkrili tumor na malih možganih v velikosti pet krat pet centimetrov. Napovedali so ji zgolj 20-odstotno možnost preživetja in jo začeli zdraviti z agresivno obliko kemoterapije, ki je pomagala na poti k ozdravitvi, a je na mladem telesu pustila tudi nekaj posledic.

Slabše ravnotežje, težave s sluhom in zmanjšana rast las na zadnjem delu glave – zdravljenje je uničilo lasne korenine – jo še danes spominjajo na kruto epizodo iz otroštva.

Zaželela si je stopiti pred fotografski objektiv

Takrat je Maša v pogovoru, ki smo ga opravili v zavodu CIRIUS v Kamniku, kjer živi med tednom in se izobražuje, med drugim povedala, da si potihoma želi okusiti, kako je stati pred objektivom profesionalnega fotografa. Tako kot to počnejo velike modne in filmske zvezde.

Ekipa si je zamislila, da bi Mašo predstavili v bolj glamurozni luči – pred tem jo je fotografiral tudi Klemen Razinger, ki jo je ovekovečil v mladostniški različici –, to idejo pa podprla z elegantno pričesko, umetnimi trepalnicami in tremi različnimi stajlingi.

Modna preobrazba je zahtevala kar nekaj ur, a je bilo vredno potrpeti. Fotografije namreč ne potrebujejo dodatnega komentarja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin