Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 7. 2022,
17.58

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Finance zaslužek denar PR članek

Sreda, 27. 7. 2022, 17.58

1 leto, 8 mesecev

Finančni svetovalci prestrašeni zaradi učinkovitosti nove metode kopičenja gotovine

Oglasno sporočilo

Poznavalec gospodarstva Rado Krstić je preveril novo metodo, ki omogoča zaslužke 500, 1.500 in celo 2.500 evrov z domačega naslanjača. Kako deluje ta novi način pridobivanja gotovine?

Revolucija v bančništvu: tečaji internetnih valut bliskovito rastejo, zadošča 25 evrov za začetek, da v štirih tednih zaslužite drugo plačo. | Foto: Revolucija v bančništvu: tečaji internetnih valut bliskovito rastejo, zadošča 25 evrov za začetek, da v štirih tednih zaslužite drugo plačo.

Nova metoda služenja denarja je zagotovila 1.818 evrov dodatnega plačila praktično vsakomur, ki jo je uporabil. Ne omogoča le rednih in visokih izplačil. Ne zahteva niti dodatnega dela ali znanja ekonomije. Je popolnoma zakonita, dostopna vsakomur in ne prinaša tveganja za prihranke. V novinarski preiskavi smo odkrili, kaj prinaša tako neverjetne finančne rezultate.

Banke, finančni svetovalci so prestrašeno gledali rezultate nove metode služenja. Še nikoli niso videli česa podobnega. Celo osebe brez znanja o investicijah in vsakršne izobrazbe so imele po mesecu uporabe na računu 500, 1.500 in celo 2.500 evrov več.

V roku samo 30 dni:

  • so se znebile dolgov,
  • odplačale zapadle kreditne kartice,
  • v denarnici so imele kup gotovine.

Nekateri so bili prvič v življenju v plusu. Praktično vsi pa so povedali, da jih ne skrbi več za denar in so najbolj srečni do zdaj.

Ko smo poklicali kolege iz gospodarskih uredništev v New Yorku in Londonu, smo izvedeli, da osebe, ki jo uporabljajo, s to metodo služijo po vsem svetu (ZDA, Nemčija, Švica, Japonska). Zaslužijo 50 evrov dnevno, 1250–2500 evrov mesečno in okrog 21.850 evrov letno.

Skrivnost te neverjetne formule pomnožitve denarja je bila odkrita šele po temeljitih raziskavah na Državni univerzi v Scrantonu, ZDA.

Kako do 1.818 evrov dodatnega prihodka?

Gospa Ljudmila Matkovič je ena od na stotine oseb, ki je s pomočjo nove metode služenja svoj kapital povečala za 20-krat: "Ne čakam več na poštarja s pokojnino!" | Foto: Gospa Ljudmila Matkovič je ena od na stotine oseb, ki je s pomočjo nove metode služenja svoj kapital povečala za 20-krat: "Ne čakam več na poštarja s pokojnino!"

Nova metoda uporablja posebno vrsto sredstev za služenje gotovine. Nič skupnega nima z bankami ali investicijskimi skladi. Je popolnoma zakonita in varna. Ko se jo enkrat uporabi, omogoča služenje brez plačil, provizij in honorarjev finančnim svetovalcem. Poleg tega je varna pred inflacijo, borznimi krizami in poskusi prevar.

"To izredno učinkovito finančno sredstvo so internetne valute. To so sredstva, ki jih uporabljajo uporabniki interneta za plačevanje storitev in izdelkov."

Prva internetna valuta je bil bitcoin. Njegova vrednost je rasla tako hitro, da je bilo mogoče z nekaj vloženimi dolarji postati milijonar. Vendar zdaj bitcoin raste že zelo počasi. Zato ta nova metoda služenja temelji na internetnih valutah, katerih vrednost raste s hitrostjo 200 odstotkov, 500 odstotkov in celo 1.000 odstotkov mesečno. Zaradi tega je še bolj učinkovita in zagotavlja dobiček takoj po uporabi.

Najboljše pa je to, da vam za služenje s to metodo ni treba nič vedeti o internetnih valutah, matematiki in ekonomiji. Kot vam ni treba vedeti, kako deluje motor, da bi leteli z letalom. Zadošča, da spremljate, kako raste vrednost internetnih valut, in se odločite, kdaj si boste izplačali zasluženi denar. Kakšne vsote pa bodo to? Statistične raziskave potrjujejo, da so si leta 2021 osebe, ki so investirale 200 evrov, že v prvem mesecu izplačale dva tisoč evrov, pet tisoč evrov in celo deset tisoč evrov, vsak naslednji mesec pa so zaslužile dodatnih 7.313 poleg plače.

Nova metoda služenja je zelo hitro postala priljubljena med osebami, ki trpijo zaradi pomanjkanja gotovine, težav z dodatnimi dohodki in nizke obrestne mere depozitov. Po uporabi te metode so se njihovi nizki, nezadovoljujoči dohodki spremenili v redna, visoka izplačila. Zaradi tega so si lahko privoščili potovanja, kupovanje dragih stvari, posojanje znancem in druge reči, ki so jim bile pred tem nedostopne. Metoda je pridobila tudi fantastična mnenja investitorjev in finančnih strokovnjakov. Vseskozi pridobiva pozitivne ocene od novih oseb in znanstvenih centrov.

>>Kliknite tukaj, da bi zaslužili 500, 1.500 in celo 2.500 evrov mesečno<<

Metodo je preverilo 72.121 oseb iz Slovenije, Evrope in ZDA, med njimi tudi poznavalec gospodarstva gospod Rado Krstić.

Tu je njegovo poročilo:

1. teden:

+400 €

Naročil sem svoj paket kriptovalut in že po treh dneh sem po kurirju prejel kartico s 14-številčno kodo, ki potrjuje moje kriptovalute. To je bila najbolj preprosta transakcija v življenju. Nisem odprl nobenega računa, niti nakazoval denarja čez mejo. Vse je bilo narejeno zame. Jaz sem samo plačal kurirju in začel služiti ...

Dobiček: +400 €

2. teden

+400 €

+807 €

Prvi teden je moj paket zrasel za 300 odstotkov, malo manj, kot so obljubljali, vendar sem bil kljub temu zadovoljen. Všeč mi je bilo, da mi ni bilo treba na nič misliti, samo enkrat na dan sem preveril, kako rastejo moje kriptovalute. To je bilo vse, nobenega drugega dela ni bilo.

Dobiček: +807 €

3. teden

+400 €

+807 €

+875 €

Po desetih dneh sem že vedel, da je to uspeh. Izračunal sem, da sem na roko zaslužil več kot 1.500 evrov. Do konca pa je ostalo še 20 dni. Vrednost mojih kriptovalut je še vedno rasla, včasih bolje, včasih slabše, ampak vedno več je bilo. Da bi povečal zaslužek, sem dokupil še nekaj paketov.

Dobiček: +875 €

4. teden

+400 €

+807 €

+875 €

+1.069 €

Čas za povzetek. Skupno sem po 21 dneh s svojimi kriptovalutami zaslužil 2.432 evrov. Izplačal sem si svoj denar, naslednji teden pa preživel na Baliju. Iskreno priznam, da je bil preizkus te metode najboljša služba, ki sem jo imel kadarkoli v življenju.

Dobiček: +1.069 €

>>Kliknite tukaj, če želite zaslužiti dodatnih 500, 1.500 in celo 2.500 evrov mesečno.<<

Naročnik oglasnega sporočila je Bovem Cornu LLC.

Ne spreglejte