Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2022,
7.12

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

investicija Finance kriptovaluta Dash 2 Trade PR članek

Torek, 6. 12. 2022, 7.12

1 leto, 4 mesece

Dash 2 Trade zbral devet milijonov dolarjev sredstev in potrdil sprejem v uradno kotacijo na borzi Changelly – predprodaja kriptovalute se bo kmalu končala

Oglasno sporočilo
dash trade

Razvijalci projekta so sporočili, da bo D2T, izvorni kriptokovanec trgovalne obveščevalne platforme Dash 2 Trade, sprejet v uradno kotacijo na vrhunski kriptoborzi Changelly Pro.

Novica je prišla takoj po začetku zadnje faze predprodaje, ki je danes dosegla mejnik devet milijonov dolarjev. Po koncu zaključne faze predprodaje bo Dash 2 Trade v sklopu treh centraliziranih borz lansiral začetno izdajo kovanca (IEO). Drugi dve borzi, ki sta D2T že sprejeli v uradno kotacijo, sta LBank in BitMart.

Kovanci D2T se prodajajo kot za stavo – projekt zbral več kot 500 tisoč dolarjev v manj kot 24 urah, analitiki napovedujejo desetkratne donose

Zanimanje za analitični sistem za trgovanje in trgovalne signale, ki ga razvija Dash 2 Trade, skokovito narašča, saj se ljudje bojijo, da bi zamudili potencialne desetkratne donose.

Zgolj v zadnjih 24 urah je projektu Dash 2 Trade uspelo zbrati 500 tisoč ameriških dolarjev (USD) vlagateljskih sredstev.

Če sklepamo po medijski izpostavljenosti kriptovalute v sklopu predprodaje in po pozitivnem odzivu kriptoborz, imetniki kovancev lahko pričakujejo lepe donose na dan kotacije.

Čeprav so trenutne razmere na trgu v medvedjem trendu, še vedno obstaja močna potreba po kakovostnih ponudbah v fazi predprodaje. Projekti, ki imajo dobro podlago za uspeh na trgu, kot to velja za Dash 2 Trade, lahko po mnenju tržnih analitikov zgodnjim vlagateljem prinesejo desetkratne donose.

Vse kaže na to, da bo projekt do jutri zvečer dosegel mejnik desetih milijonov dolarjev. Hkrati se hitro približujemo tudi novemu mejniku, ki znaša 13.420.000 dolarjev.

Izvorni kovanec analitičnega sistema za trgovanje se imenuje D2T. Njegova trenutna vrednost znaša 0,0533 USD, dosegel pa jo je po začetni fazi predprodaje, ko je bil vlagateljem na voljo po 0,0476 USD. 

Po propadu FTX vlagatelji panično iščejo orodja za izvajanje tržnih analiz na strokovni ravni

Propad FTX še vedno odzvanja v mislih številnih kriptovlagateljev. Prav zato je Dash 2 Trade projekt, ki je na trg prišel ravno ob pravem času.

Trgovci in vlagatelji zahtevajo analitiko in orodja, ki jim bodo pomagala pri krmarjenju po nepredvidljivem trgu kriptovalut.

Dash 2 Trade razvija vsestranski analitični sistem za trgovanje, ki ponuja funkcije, kot so vpogled v družbeno priljubljenost naložbe, testiranje za nazaj, družbeno trgovanje z inovativnimi elementi, ki jih ni mogoče zaslediti nikjer drugje, vse to pa je na voljo v sklopu nadzorne plošče, do katere lahko dostopajo vlagatelji.

Ostalo je le še 30 odstotkov kriptožetonov, zato se morajo vlagatelji podvizati

D2T ima skupno naklado ene milijarde enot, v fazi predprodaje jih je javnosti na voljo še 26,25 odstotka, za katere ne velja zaklepanje ali odmerna doba. Zasebna prodaja ni bila izvedena.

Razvijalci so se odločili za predprodajo zaradi izkoristka razvoja, ki prekaša vsa pričakovanja, pa tudi zaradi močnega povpraševanja po tovrstni ponudbi. Posledično so kovanci, ki niso več v fazi predprodaje in predstavljajo 43,75 odstotka skupne naklade, zdaj zaklenjeni za obdobje petih let.

Zagonski partner Dash 2 Trade je Learn 2 Trade, hitro rastoča trgovska skupnost, ki ima že 70 tisoč članov in kriptoprojektu zagotavlja dostop do skupine strank, za katere obstaja povečana verjetnost, da jih bo naložba zanimala.

Po pridobivanju kapitala v začetku tega leta je Dash 2 Trade izpolnil vse poslovne cilje za zadnje četrtletje 2022.

Kmalu se lahko nadejamo beta različice predprodajne nadzorne plošče

Izdaja beta različice predprodajne nadzorne plošče bo prvi izdani element v bližnji prihodnosti. To pomeni, da se bo najverjetneje znašla v rokah vlagateljev in trgovcev še pred uradno kotacijo D2T.

Beta izdaja nadzorne plošče uporablja nov granuliran pristop pregledovanja predprodajnih projektov z uporabo sistemov za avtomatizacijo in človeškega posredovanja.

Ekipa Dash 2 Trade bo med drugim tudi ročno točkovala projekte za ocenjevanje ključnih dejavnikov, ki jih ni mogoče ovrednotiti zgolj z uporabo avtomatiziranih programskih sistemov.

Sistem točkovanja upošteva ključne dejavnike, kot je strokovna usposobljenost projektne ekipe, preverja pa tudi ustrezno revidacijo pogodbe in tudi samo tokenomiko projekta.

Uporabna vrednost kovanca D2T je podkrepljena s plačljivimi naročninami

Dash 2 Trade je naročniška storitev, ki ponuja funkcije in analitiko na mednarodni ravni, stane pa le delček cene, ki bi jo morali plačati za konkurenčne sisteme, kot sta terminal Bloomberg ali uporabniški račun za storitev Glassnode.

Stroške naročnine bodo uporabniki lahko pokrili z uporabo kovanca D2T, s čimer bo zagotovljeno trajno in naraščajoče povpraševanje po njem.

Na voljo bo tudi brezplačen uporabniški račun, kar bo pritegnilo še več zanimanja pri bodočih uporabnikih. Brezplačna različica bo ponujala okleščen nabor orodij in funkcij.

Kako in kje lahko vlagatelji dostopajo do kriptokovanca D2T?

Vlagatelji, ki si še ne lastijo kriptodenarnice, lahko investirajo v ETH z uporabo kreditne ali debetne kartice. To lahko storijo neposredno na spletni strani Dash 2 Trade. 

Uporabnikom mobilnih naprav priporočamo uporabo kriptodenarnice Trust Wallet, s katero lahko obiščejo predprodajno stran s pomočjo vgrajenega brskalnika, ki ga ponuja ta aplikacija.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte