SiolNET. Posel danes Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V podjetju Odelo Slovenija odprli 3,2 milijona evrov vredno naložbo

2

termometer

V podjetju Odelo Slovenija v Preboldu so popoldne ob navzočnosti predsednika republike Danila Türka odprli novo proizvodno halo, ki prinaša 8000 kvadratnih metrov novih proizvodnih površin.

Podjetje Odelo Slovenija, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in trženjem avtomobilskih delov, ima trenutno zaposlenih okoli 700 delavcev. Kot je pojasnil komercialni vodja podjetja in prokurist Gregor Bombek, zaposlovanje prilagajajo naročilom kupcev, pri čemer si vseskozi prizadevajo s kakovostnim delom in pravočasnimi dobavami prek zaupanja kupcev pridobiti nove projekte in temu primerno dodatno zaposlovati. Naložba je vredna okoli 3,2 milijona evrov in podjetju zagotavlja potrebne zmogljivosti za zadovoljevanje naročil kupcev v prihodnosti.

Družba ima v Sloveniji in Nemčiji skupno pet obratov Družba Odelo je uveljavljeni proizvajalec visokokakovostnih zadnjih luči, tretjih zavornih luči in smernikov za avtomobile tako imenovanega premium razreda, navajajo na spletni strani družbe. V Nemčiji in Sloveniji ima družba skupno pet obratov.

Leta 2011 je podjetje Odelo prešlo v 100-odstotno last podjetja Bayraktarlar Holding s sedežem v Istanbulu. Bayraktarlar Holding je mednarodni gospodarski konglomerat, glavni del njegovih dejavnosti pa poteka v Turčiji. Bayraktarlar se v industriji avtomobilskih dobaviteljev pojavlja pod znamko Farba že od leta 1979.

Podjetje Odelo Slovenija proizvaja konstrukcijsko zahtevne luči za avtomobile blagovnih znamk Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, BMW, Porsche, Bentley, Ferrari, Rolls Royce in druge.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin