Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 10. 2020,
11.39

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Sreda, 28. 10. 2020, 11.39

3 leta, 5 mesecev

Pot do učinkovitega povezovanja s kupci na spletu se začne na portalu Moja dejavnost

Oglasno sporočilo
moja dejavnost

Morda ste do zdaj vztrajali pri offline poslovanju in oglaševanju in bili pri tem uspešni, a globalna pandemija koronavirusa je tako podjetja kot potrošnike dokončno prisilila v povezovanje na spletu.

Podatki SURS kažejo, da je v prvi četrtini leta 2020 splet uporabljalo kar 87% ljudi starih med 16 in 74. Od tega je 77% iskalo informacije o izdelkih in storitvah, kar ¾ vseh uporabnikov pa se je na internet odpravilo večkrat na dan. Od lanskega leta se je povečal tudi delež uporabnikov starejših od 65 let, takšnih je že več kot polovica. 

Zato bi vaše podjetje moralo biti na spletu že včeraj, a bodite brez skrb. Nič še ni izgubljeno.

Kako začeti hitro in ugodno graditi spletno prisotnost

Ko slišite za spletno prisotnost, verjetno naprej pomislite na spletno stran. A izdelava privlačne spletne strani in priprava vsebin, s katero boste dosegli njeno vidnost v brskalnikih zahteva ogromno časa, znanja in denarja.

Povprečno narejeno spletno stran brez vsebinske in tehnične ustreznosti boste morali dodatno oglaševati, da jo bodo stranke, posebno tiste, ki vas ne poznajo, sploh našle.

Ob tem nikar ne podcenjujte spletnih potrošnikov. Večina med njimi dobro razlikuje plačljive klike od drugih vsebin in jim tudi namenijo manj zaupanja. Ne velikih stroškov ne manjšega zaupanja pa si zdaj zagotovo ne želite. 


Zdaj potrebujte rešitev, ki je hitra, ugodna in ob enem učinkovita. To vam omogoča vpis v poslovni imenik Moja dejavnost.


moja dejavnost | Foto:

Nobena skrivnost ni, da z vpisom v lokalni spletni poslovni imenik velika in majhna podjetja dosežejo boljšo vidnost na spletu in lokalno prepoznavnost, ki bo med protikoronskimi ukrepi še toliko bolj pomembna. Kupci bodo bolj kot kdajkoli prej podpirali podjetja v svoji bližini in jih tam tudi iskali, saj bodo imeli večji občutek varnosti. 

Dosezite jih pred konkurenco, dosezite jih na portalu Moja dejavnost!

Vaše podjetje je na spletu dostopno že v 24-urah 
Najpomembnejše kontaktne podatke, lokacijo, informacije o vaši ponudbi in slikovni material ter možnost odgovarjanja na povpraševanja, na portal Moja dejavnost dodamo v najkrajšem možnem času.

Najdejo vas tudi stranke, ki vas ne poznajo po imenu
Portal Moja dejavnost omogoča iskanje podjetij po dejavnostih, kategorijah, lokaciji ali ključnih besedah.

Ne potrebujete spletne strani ali profilov na družbenih omrežjih
Ne ostanite brez spletne prisotnosti samo zato, ker urejanje družbenih omrežij in kvalitetna izdelava spletnih strani zahteva čas, znanje in denar. Za tovrstno ojačevanje spletne prisotnosti boste imeli še veliko časa , ko boste enkrat imeli temelj, in takrat bomo vse vaše povezave dodali tudi na portal Moja dejavnost, da boste pridobivali še več obiska.

Ojačanje spletne prisotnosti z video predstavitvijo podjetja
Video že več let kraljuje med digitalnimi trendi. Raziskave kažejo na izjemno uspešnost podjetij z video vsebinami na spletu pri konverzijah, nakupnih odločitvah, optimizaciji …Če želite več, vam izdelamo privlačno avdio-video predstavitev vaše znamke, storitev, izdelkov, s katero izstopite iz konkurence.

Poudarite svoje podjetje s pomočjo podjetja Digital Mediaorbis d.o.o.

Digital Mediaorbis d.o.o.
Kuzmičeva 5, 1000 Ljubljana
T: 070/435-507, 059/365-660
E: info@moja-dejavnost.si
W: https://www.moja-dejavnost.si/ 


Naročnik oglasnega sporočila je Digital Mediaorbis d.o.o.

Ne spreglejte