Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 9. 2018,
11.02

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DOBA Fakulteta PR članek

Torek, 11. 9. 2018, 11.02

5 let, 7 mesecev

Jesenski dogodki na DOBI

Oglasno sporočilo

DOBA že tradicionalno organizira brezplačna predavanja in webinarje z različnih področij. V letošnjem letu so izvedli že dva online "summita" z devetimi brezplačnimi webinarji, ki se jih je udeležilo več kot 6.100 udeležencev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Jeseni ponovno ponujajo dva brezplačna webinarja s področja učenja učenja ter marketinga in prodaje za mala in srednja podjetja.

DOBA webinar | Foto:

DOBA je prepoznavna po edinstvenem modelu online študija z edinima mednarodnima akreditacijama v jugovzhodni Evropi in nenehnem uvajanju novosti na področju promocije online izobraževanja v Sloveniji. Webinarji bodo udeležencem omogočili, da v virtualnih učilnicah, prek spletne povezave, dopolnijo ali nadgradijo svoja znanja s pomočjo priznanih strokovnjakov, ki svoja teoretična znanja uspešno dopolnjujejo s konkretnimi praktičnimi izkušnjami. Jeseni sta vsem zainteresiranim na voljo dva brezplačna webinarja.

Webinar Kako se učiti online. Učimo se vsak dan, večinoma nezavedno. Naučili smo se voziti avto, uporabljati mobilne telefone, brskati po internetu … Ker smo ljudje različni, pa potrebujemo tudi različne načine učenja. Pri tem ima tudi učenje pri online izobraževanju svoje posebnosti, katere, bo predstavila Suzana Cergol Mihelič, predavateljica s 25-letnimi izkušnjami v učenju učenja. Webinar bo potekal v četrtek, 13. septembra, z začetkom ob 20.30. Več o vsebini TUKAJ.

Webinar Kako z malim budžetom in lastnimi kadri do učinkovitega marketinga in boljše prodaje. Vedno dobro obiskan webinar o marketingu in prodaji v majhnih in srednjih podjetjih, kjer ni na razpolago ogromnih sredstev za marketing in prodajo. Skozi konkretne primere iz prakse bo Dina Potočnik, vodja prodaje na Dobi, predstavila, kako se lotiti učinkovite marketinške strategije in prodajnega procesa v organizaciji. Webinar bo potekal v sredo, 19. septembra, z začetkom ob 19. uri. Več o vsebini TUKAJ.

DOBA webinar | Foto: Dobinemu modelu online študija letno zaupa več kot tisoč novih študentov različnih starosti in delovnih izkušenj, do zdaj pa je na ta način študij dokončalo več kot 3.800 diplomantov, ki so študirali iz 46 držav sveta, izvajajo ga že 18 let zapored. Dobin model online študija, študijski rezultati, uspešnost diplomantov, nenehen razvoj, praktično naravnani programi s predavatelji iz prakse ter celostna podpora med študijem Dobo danes uvrščajo med vodilne mednarodno primerljive ustanove v Sloveniji in jugovzhodni Evropi.

Naročnik oglasnega sporočila je DOBA Fakulteta.

Ne spreglejte