SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Bitcoin je v letu 2019 zrasel za 200 odstotkov

Bitcoin
Oglasno sporočilo

Cena bitcoinov se je okrepila in je konec meseca junija dosegla najvišjo raven v letu 2019, in sicer skoraj 14.000 dolarjev (26. junij). Skupna tržna vrednost bitcoina zdaj znaša 202,8 milijarde dolarjev, kar je za 67,1 milijona dolarjev več od skupne tržne vrednosti vseh drugih kripto valut skupaj.

Fortrade, za vse, ki se želijo naučiti, kako trgovati s ceno Bitkoina na spletni borzi (tako imenovani CFD-ji) ali tisti, ki vlagajo vase in preprosto želijo razširiti svoje znanje, je pripravil brezplačno e-knjigo "Kako trgovati s ceno Bitcoina". Knjiga je prilagojena vsem nivojem znanja in jo lahko prevzamete preko spodnje povezave.

Zanimanje za bitcoin in druge kripto valute med nekaterimi največjimi tehnološkimi podjetji na svetu, kot sta Facebook in Apple, kažejo na vedno večje zaupanje v tehnologijo bitcoin, kripto in blockchain.

Drugi razlog za nenadno okrevanje za kar 200% v letošnjem letu je tako imenovana "halvenacija", ki zmanjšuje nagrado za rudarstvo za polovico. Trenutna nagrada za zaključen blok je 12,5 bitcoinov. Nagrada "rudarji" se zmanjša za polovico vsakih nekaj let, da bi inflacijo obdržala pod nadzorom. Maja 2020 bo nagrada padla na 6,25 bitcoinov. Manjša nagrada bo zmanjšala proizvodnjo bitcoinov, kar poveča njeno vrednost.

Bitcoin

Prejšnjo hitro rast bitcoina je povzročila prevelika priljubljenost med ljubiteljskimi vlagatelji, ki je vodila v nevzdržno rast, tokrat pa povišanje cen spodbujajo resnejši vlagatelji, ne pa navdušeni posamezniki, ki se odzivajo na nove novice.

Voditelji G20 so na vrhu v Osaki na Japonskem konec junija (28. in 29. junij) izdali skupno izjavo o kriptovalutah. Voditelji so potrdili, da kripto valute ne predstavljajo grožnje globalni finančni stabilnosti in dodali, da morajo še vedno delati na svoji standardizaciji.

Vir: Bitcoin.com, Coindesk.com, Inside bitcoins, Yahoo finance, Wall Street Journal

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.
CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 81 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasne vsebine je Fortrade Limited.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin