Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 8. 2017,
8.31

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 4. 8. 2017, 8.31

6 let, 8 mesecev

Slovo poletju s S.A.R.S in Hamo & Tribute2love na Škofjeloškem gradu

Oglasno sporočilo
hamo

Na zadnji avgustovski dan, v četrtek, 31. 8., bodo v okviru festivala Pisana Loka v norem ambientu Škofjeloškega gradu prvič nastopili S.A.R.S., družbo pa jim bodo na odru delali tudi Hamo & Tribute2love in Monsun.

Priljubljenih srbskih alternativcev najbrž ni treba posebej predstavljati. S svojimi šestimi studijskimi albumi so že zdavnaj očarali Slovence in po več razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem lani poleti razprodali tudi Križanke. Škofjeloško ozračje bodo razgreli s hiti, kot so Buđav lebac, Ratujemo ti i ja, Lutka in drugimi. Na odru jih bodo podprli ljubljanski rokerji Hamo&Tribute2Love, katerih velikoodrski nastopi veljajo za pravo muzikalno poslastico. Člani zasedbe so ponosni prejemniki zlate piščali za najboljšega izvajalca minulega leta. Njihov novi album "3p" pa so kritiki že pohvalili kot enega od najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

Koncert pa bodo ob 21h odprli domačini iz skupine Monsun, drugouvrščeni na turneji Volkswagen rocks. Petčlanska zasedba, domačini iz Škofje Loke, ki so se kalili v več glasbenih skupinah, so projekt Monsun z željo po ustvarjanju avtorske glasbe začeli leta 2013. Prekaljeni mački in ljubljenci domačega občinstva ustvarjajo pod vplivom skupine Pearl Jam in drugih rockovskih legend. S svojimi nastopi pa vsakokrat poskrbijo za odlično vzdušje.

Festival Pisana Loka vsako leto privabi številne ljubitelje dobre glasbe in letos ne bo nič drugače. Deset pisanih dni v starem mestnem jedru: od 25. avgusta do 3. septembra. Obeta se pester kulturno-izobraževalni ter tudi športni program, ki bo namenjen vsem generacijam. Pomemben del festivala je otroški program, ki je letos izjemno pester. V okviru Pisanega teatra bodo na ogled domiselne in zanimive predstave, organizatorji pa so poskrbeli še za poučne in zabavne delavnice. Pisana Loka bo prav tako športno obarvana, saj se bo Mestni trg spremenil v pravi skate park.

Tik pred začetkom vseh septembrskih obveznosti se dobimo na Škofjeloškem gradu!

Ne spreglejte