SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Iskreno z Markom Vozljem #video

0,02

termometer

V oddaji Planet Vau, ki je na Planetu predvajana vsako soboto ob 18.30, se je Eva Cimbola tokrat v rubriki Iskreno pogovarjala s pevcem Markom Vozljem. Marko je odkrito spregovoril o svoji družini in karieri, napovedal pa tudi izid nove pesmi, ki jo po njegovih besedah sestavlja najboljše besedilo, kar jih je kdaj napisal.

Eva Cimbola je Marka Vozlja, nekdanjega člana skupine Čuki, najprej povprašala, kako se je soočil s posledicami začetka samostojne glasbene kariere. "Sem človek, ki v življenju sledi svoji intuiciji, kar me je pripeljalo do odločitve, da začnem samostojno glasbeno pot. Veliko stvari je bilo drugačnih, kakor sem si jih predstavljal," je odkrito priznal Marko.

Vonj po strasti Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti

V nadaljevanju pogovora je pevec razkril, da je zelo veren človek. "Tako sem bil vzgojen. Sem veren, nisem pa fanatik. V kolikor je mogoče, grem ob nedeljah tudi k maši," je pojasnil, priznal pa tudi, da se splošne nedeljske tradicionalnosti drži le v manjši meri: "Svet gre namreč naprej." Ima pa pevec doma krušno peč, v kateri priložnostno tudi sam speče kruh.

German.Local.Taste_1_1200x800_Naslovnica Planet TV Okusi regionalne in svetovljanske kuhinje

Marko Vozelj ima tudi dve hčerki, zato ga je Eva povprašala tudi o tem, kako kritičen bo kot oče do njunih bodočih snubcev. "Absolutno bom sprejel kakršnegakoli zeta, če bo dekle z njim zadovoljno. Moj pogled nanj bo nepomemben" je zatrdil pevec. Marko je nato napovedal tudi izid nove pesmi, ki je z njegove strani posvečena njegovim hčerkam, zatrjuje pa, da gre za zelo globoko besedilo. "To je najboljše besedilo, ki sem ga kdaj napisal," je še dejal.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

V zaključnem delu pogovora je Marko spregovoril še o odnosu s svojo ženo: "Recept za najin uspeh je različnost. Ta naju povezuje. Enakost lahko namreč hitro pripelje do dolgočasja."

Magazinska oddaja Planet Vau je na Planetu vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
  Špela Grošelj, Magda Planet TV Iskreno z Magdo in Špelo Grošelj #video Pika Zrim Planet TV Vražja dama potočila prve solze v šovu #video Carmen Osovnikar Planet TV Carmen si želi povečati družino #video Nuška Drašček Planet TV Tako se na nastop pripravlja operna solistka #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin