SiolNET. Planet TV Novosti
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odštevajte do božiča z XXL adventnim koledarjem v Cityparku

0,01

termometer

V največjem slovenskem nakupovalnem središču Citypark boste letos lahko dni do božiča odštevali s pravo atrakcijo. Pred trgovino Interspar vas bo namreč od srede, 1. decembra, čakal Cityparkov XXL adventni koledar. V njem boste z malo sreče lahko zadeli eno izmed 24 čudovitih daril, ki jih podarjajo trgovine iz nakupovalnega središča.

citypark Foto: Robert Krumpak

Pri žrebu sodelujete tako, da s telefonom skenirate QR kodo pri koledarju, ki se nahaja v pritličju pred trgovino Interspar. Med drugim boste lahko zadeli tudi kavni aparat Nespresso, lesene sani Hervis, mega paket Legokock, LED TV Philips in električni skiro Xiaomi. Pogoj za sodelovanje je račun nakupa, ki je bil opravljen v katerikoli trgovini ali lokalu Cityparka, v času trajanja nagradne igre.

V praznično vzdušje vas bo poleg koledarja popeljala čarobna okrasitev tako zunanjosti kot tudi notranjosti nakupovalnega središča in božično–novoletni sejem. Ta vam bo s 14 stojnicami pričaral pravo zimsko pravljico. V kateri izmed več kot 120 trgovin pa lahko že danes nakupite darila in se tako izognete največji gneči.

Naročnik oglasnega sporočila je Euromarkt.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin