SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Obisk Miklavža kar na domu #video

0,03

termometer

Od petkih lahko v jutranji oddaji Jutro na Planetu spremljate novo rubriko, v kateri novinar Žiga Deršek obiskuje slovenske kraje in v njih preverja praznično vzdušje. Rubrika je na sporedu ob petkih ob 8. uri na Planetu. 

Jutro na Planetu Planet TV Priprave na božič pri exatlonovki Andreji #video

Prižigamo praznično veselje skupaj! Preteklo nedeljo smo prižgali drugo adventno svečo. Ta teden je Miklavžev, zato smo se odpravili v njegov svet in tudi v kraljestvo božičnih zvezd, ob tem pa občudovali prekrasno naravo. Ob drugi svečki na adventnem venčku smo se družili z otroki, ki so bili v nestrpnem pričakovanju prvega dobrega moža. Novinar Jutra na Planetu Žiga Deršek se je tokrat odpravil v vas njegovega odraščanja. V Paški vasi je navada, da na predvečer sv. Miklavža na domu pričakujejo njegov obisk s spremstvom. Z nami so bili Nika, Blaž in Nace. Jutro na Planetu | Foto:

Pretekli petek je bil Žiga v Slovenj Gradcu, kjer je na ogled največji adventni venček, obiskal pa je tudi pevsko družino Breznik, ki tradicijo petja ohranja že več kot 45 let. Z njimi se je pogovarjal tudi o tem, kako se spominjajo svojih začetkov, kaj jim je v največje zadovoljstvo? Reportažo iz Koroške si lahko ogledate v spodnjem videu.

Ob petkih lahko v jutranji oddaji Jutro na Planetu spremljate novo rubriko, v kateri novinar Žiga Deršek obiskuje slovenske kraje in v njih preverja praznično vzdušje. Rubrika je na sporedu ob petkih ob 8. uri na Planetu.
Jutro na Planetu Planet TV Znorel sem, ko sem ga spremljal v Exatlonu #video Exatlon Planet TV To je po vrnitvi v domovino Karolini dejal Boris
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin