Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 12. 2018,
10.01

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

Natisni članek

Bar na Planet TV Planet TV

Četrtek, 6. 12. 2018, 10.01

3 leta, 8 mesecev

Bar na Planet TV

Pozabite na kuhano vino, ta napitek je hit letošnje zime #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36
Bar na Planet TV

December je čas veselega praznovanja, ko se mnogi odpravijo v mestna središča na stojnice, kjer ob kozarčku kuhanega vina skušajo užiti čarobnost prazničnega meseca. In če je kuhano vino že stalnica prednovoletnih praznovanj, pa lahko na nekaterih stojnicah opazite tudi novost, ki je vedno bolj priljubljena.

Topli napitek iz gina Berryshka | Foto: Topli napitek iz gina Berryshka Gin je v zadnjem času zelo priljubljena alkoholna pijača in najdemo jo v številnih različnih osvežilnih koktajlih. Na presenečenje mnogih pa lahko gin najdemo tudi v toplem napitku za mrzle zimske dni.

Ga tudi vi še niste poskusili?

Če najbolj "in" napitka letošnje zime še niste poskusili in vas zanima, kakšnega okusa je, se lahko odpravite na Kongresni trg 3, kjer barovci na praznično okrašeni stojnici ponujajo topli napitek Hot Giny, ki vsebuje gin iz Destilarne in čokoladnice Berryshka. Poleg gina za zimsko-praznični okus napitka, ki vas bo pogrel ob hladnih decembrskih večerih, skrbijo še brinove jagode, citrusi in med.

Berryshka pa ni znana zgolj po ginu. Destilarna, ki se ponaša z najvišjo mednarodno priznano kakovostjo, je v lasti družinskega podjetja z več kot 25-letno tradicijo. V svoji značilni elegantni podobi se doma in po svetu predstavlja s široko paleto žganih pijač, sadnih likerjev in čokoladnih izdelkov, ki so lahko tudi zelo izvirno darilo ob vsaki priložnosti.

Destilarna in čokoladnica Berryshka v Obrhu pri Dolenjskih Toplicah | Foto: Destilarna in čokoladnica Berryshka v Obrhu pri Dolenjskih Toplicah

Poleg brinovega žganja se destilarna ponaša s prvim slovenskim London ginom, prejemnikom številnih mednarodnih nagrad za kakovost, brin ginom in edinim tri leta staranim brinjevcem v hrastovih sodih.

Bar na Planet TV | Foto:

Vsi produkti so skrbno načrtovani, ročno izdelani iz kakovostnih naravnih sestavin in po skrivnih družinskih receptih.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 22.30 in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu oddaja v živo.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Ne spreglejte