Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 3. 2019,
17.10

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,97

1

Natisni članek

partnerstvo ljubezen ljubezen

Torek, 26. 3. 2019, 17.10

5 let

"Zaradi ljubezni do starejših moških smo jo peljali k psihiatru"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,97

1

Srbska zaljubljenca Milijano Bogdanović in Milojka Božića loči kar 52 let razlike. Pretekli teden je par polnil srbske medije. Zdaj se je oglasila mama 21-letnice, ki pravi, da so hčerko zaradi ljubezni do starejših moških peljali tudi k psihiatru.

Milijana Bogdanović in Milojko Božić se poznata že vse njeno življenje, par pa sta od njenega 17. leta starosti. Vmes sta se za kratko obdobje razšla, zdaj pa naj bi se celo poročila.

"Tega se ne zdravi, takšna preprosto je"

Zdaj je za srbske medije spregovorila njena mama Slađana, ki pravi, da je Milijana že zelo mlada imela raje starejše moške. "Ko smo pri njenih 14 letih ugotovili, da ima rada starejše moške, smo poiskali pomoč psihiatra. Rekli so nam, da se tega ne zdravi. Takšna preprosto je," je za espreso.rs povedala mama 21-letnice.

"Ko je babica odšla v mesto, kjer se je srečala s prijatelji, je Miljana vedno želela zraven. Diskoteke in lokali ji niso dišali, ker se tam starejši ne zadržujejo," je še dodala mama.

Trendi To je ta hip najbolj znan par v Srbiji: on šteje 74 let, ona le 21

Z njim ni zaradi denarja

Marsikdo se na ulici obrne za njima, saj bi Milojko lahko bil njen dedek. Še preden se je Milijana rodila, se je on že upokojil. Milijana pravi, da s svojim starejšim izbrancem ni zaradi denarja ali drugih koristi, temveč zato, ker ga iskreno ljubi. "Brez težav poveva, da njegov prihodek znaša 50 tisoč srbskih dinarjev (okoli 425 evrov, op. p.)," je dejala bodoča žena.

Milojko med seksom ne uporablja viagre

Čeprav je Milojko v jeseni svojega življenja, Milijana pravi, da pri seksu ne uporablja viagre. Priznava tudi, da sploh ne ve, kako je seksati z mlajšim moškim, saj so bili vsi njeni spolni partnerji starejši, poroča 24sata. "Pri njem me najbolj privlači to, da je izkušen, a njegova lepota je na prvem mestu," pravi 21-letnica.

Trendi Kljub veliki razliki v letih par nima težav v postelji
Ne spreglejte