Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 3. 2011,
7.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 3. 3. 2011, 7.22

8 let

"Z burjo smo odrasli"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Kljub opozorilom, da lahko napovedana burja povzroči precej škode, večjih težav ni bilo. Še najbolj veseli so verjetno bili šolarji, ki jim zaradi vetra ni bilo treba v šolo.

sosed (2. 3. 2011 09:12:41) Kar neki si zmišlujejo, jaz sem iz tistih koncev in sem tudi pri več kot 160km/h šel v šolo brez kakršnih koli problemov. Ampak treba otroke zaščiti, da se ne bo prehladil!

Homer (2. 3. 2011 11:12:09) Butasti komentarji. Ko bi pa kakšen kos strehe ubil otroka, pa bi zijali, zakaj niso šolo zaprli ...

CDROM (2. 3. 2011 11:32:51) Ja Homer kar trdiš je res, ampak ta problem z letečimi strehami se je pojavil pri novogradnjah in stare hiše, ki so grajene tako kot mara bit za primorsko grajeno pa nima takih težav. Res pa je tudi to, ko smo bili mi majhni nikoli niso zapirali šol zaradi burje, ki je pihala tako močno kot danes ali pa še močneje. Z burjo smo odrasli in tako so smo se navadili in je del nas a ljudje ki so se preselili na Primorsko se jim zdi kot da bo konec sveta. Totalno pomehkužen narod!

Sladkorna bolezen je zaradi vse bolj nezdravega življenjskega sloga večine prebivalstva postala epidemija tretjega tisočletja. Kaj pa vi storite zase in za svoje zdravje?

SLAVCSLAVC (2. 3. 2011 16:02:12) Večina bilezni se pojavi, ki ima človeško telo že določeno ''kilometrino''. ..Takrat pride do izbruha SRTRUPV, ki so se nakopičili z načinom prehranjevanja, izpostavljenosti negativnim vplivom, vplivom bivalnega in delovnega okolja, življenskega sloga in seveda dednosti. ...RAKA ima pretežno (80 %) starejša populacija, v starosi nad 50 let.... Iz tega sledi , da je naložba v lastno zdravje permanentna skrb, ena tabletka ne reši ničesar. Odtranjevanje STRUPOV iz telesa pa opravljati vsaj tedensko

tomas (2. 3. 2011 17:04:16) pijte vodo iz pipe (ne povsod), jejte domačo zelenjavo in si pečite kruh doma. Pa boste veliko naredili za svoje zdravje. Pa kakšen vzpon na Šmarno goro ne škodi. Slednje tudi jaz sam prakticiram preredko...

mumbly (2. 3. 2011 19:38:11) Sladkorna bolezen je bolezen, ki je človeku dvakrat smrtno nevarna. Najprej, če imaš preveč sladkorja in drugič, če ga imaš premalo. Če ga imaš preveč je rešitev v prehrani, gibanju in inzulinu, če ga imaš premalo pa je rešitev samo v prehrani. Če fališ v prvem ali drugem primeru, si mrtev. Rešitev je le v uporabi pameti, tako, da veš kaj ješ, kdaj ješ, kdaj moraš in kdaj ne smeš jesti. Enostavno, da bolj ne more biti.

Ne spreglejte