SiolNET. Novice Slovenija
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vozniki, pozor: Preverite, kje vse se boste danes načakali

0,50

termometer

zastoj, avtocesta
Foto: Daniel Novakovič/STA

Ob današnjem prazniku dela je na cestah močno povečan promet proti turističnim krajem. Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste žival ovira promet na štajerski avtocesti, med priključkoma Fram in Slovenska Bistrica, proti Ljubljani, predmet na vozišču pa ovira promet na pomurski avtocesti, na priključku Sv. Trojica proti Murski Soboti. Glavna cesta skozi Bled (Ljubljanska cesta) je ponovno odprta, so sporočili iz policijske uprave Kranj.

Cesta Tržič-Ljubelj je med Podljubeljem in predorom Ljubelj zaprta zaradi nevarnosti padanja kamenja in poškodovanega vozišča. Cesta bo zaprta predvidoma do sredine junija.

Zaradi zimskih razmer je zaprta cesta čez prelaz Vršič, na cesti Krnica-Mrzli studenec-Jereka pa je obvezna zimska oprema.

Vipavska hitra cesta bo zaradi del med razcepom Nanos in priključkom Vipava proti Italiji zaprta do 6. maja predvidoma do 5. ure zjutraj. Promet proti Vipavi je preusmerjen na regionalno cesto Razdrto-Vipava. Obvoz za tovorna vozila, namenjena proti Italiji, pa je preko Sežane in Fernetičev.

Omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol, bo veljala v sredo in četrtek med 8. in 21. uro ter v nedeljo med 8. in 21. uro.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin