SiolNET. Novice Slovenija
1,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Senožečah razstrelili bankomat in ukradli denar

1,27

termometer

razstreljeni bankomat Senožeče eksplozija
Poškodovanih ni bilo, so sporočili s Policijske uprave Koper. Foto: PU Koper

V Senožečah pri trgovini so neznanci ponoči razstrelili bankomat. Z eksplozijo so povzročili takšne poškodbe, da so lahko iz notranjosti bankomata ukradli za zdaj še neznano količino denarja.

Eksplozija je povzročila materialno škodo tako na bankomatu kot tudi na objektu trgovine. Poškodovanih ni bilo, so sporočili s Policijske uprave Koper.

razstreljeni bankomat Senožeče eksplozija Foto: PU Koper "Policija izvaja intenzivno preiskavo, ki temelji na ogledu kraja dejanja in zbiranju obvestil oseb, ki bi lahko dale koristne podatke o kaznivem dejanju in storilcih. Obravnavamo kaznivo dejanje velike tatvine in povzročitve splošne nevarnosti," so povedali koprski policisti.

To je že druga razstrelitev bankomata v kratkem

Po razstrelitvi bankomata v Divači 16. aprila je to druga eksplozija v zelo kratkem časovnem obdobju. Primer iz Divače še ni preiskan, preiskava pa intenzivno poteka, so dodali na policiji.

Policija prosi vse, predvsem občane iz Senožeč in okolice, da na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200 sporočijo, kar so zaznali v pretekli noči in bi lahko bilo povezano z eksplozijo. Predvsem prosijo za podatke o opaženih sumljivih vozilih in osebah.

Ropar bankomat Novice Po avtobusni postaji kradel denarnice in dvigoval denar na bankomatu #foto Bankomat Novice Roparje bolj mamijo bankomati kot banke #video qsqwd Novice V Divači razstrelili bankomat: poškodovanih več vozil #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin