Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 6. 2023,
7.00

Osveženo pred

10 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Palais & Villa Schellenburg nakup nepremičnine novogradnje PR članek

Sobota, 17. 6. 2023, 7.00

10 mesecev, 1 teden

Sredi mesta, sredi dogajanja, sredi zelenja

Oglasno sporočilo

Pristen mestni utrip, živahno dogajanje in bujna narava. Kompleks Schellenburg je odraz najvišje kakovosti bivanja, ki ponuja harmonično kombinacijo mesta in narave ter nudi popolno ravnovesje med aktivnim življenjskim slogom in oazo miru. Si predstavljate, da živite v osrčju vsega tega?

230419_KAM2387-2000px | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Med bujnim zelenjem in mestnim utripom

Kompleks Palais & Villa Schellenburg stoji v samem središču mesta, ki ponuja več kot pričakujete. Na eni strani park Tivoli z vabljivim zelenjem in športno-rekreativnimi kapacitetami, na drugi mestno jedro z bogato družabno, kulinarično in kulturno ponudbo. Stanovanja v kompleksu Schellenburg so zgrajena za vse, ki od življenja želite več.

V središču dogajanja

Edinstvena stanovanja Schellenburg so nameščena neposredno v središču mesta, kar stanovalcem omogoča preprost dostop do vseh mestnih znamenitosti, restavracij, trgovin, kulturnih in izobraževalnih ustanov. Tisti, ki si želijo biti v središču dogajanja, bodo imeli vse, kar potrebujejo, na dosegu roke.

balkon | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Obdani z naravo

Poleg bližine mestnega vrveža stanovanja Schellenburg premium ponujajo tudi obilo zelenih površin in naravnega okolja. Največji in najlepši mestni park, ki leži neposredno na severni strani kompleksa Schellenburg, je urejen s športnimi igrišči in napravami za vadbo na prostem, botaničnim vrtom, številnimi kipi in fontanami.

230504_KAB4762 | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Zaživite v osrčju mesta

Stanovanja v Schellenburgu so premišljeno zasnovana in izdelana s poudarkom na vrhunski kakovosti. Popolna kombinacija bližine dogajanja, narave in vrhunske kakovosti bivanja jih uvršča med najbolj zaželene stanovanjske objekte. Tukaj boste uživali v najboljšem iz obeh svetov – v živahnem mestnem utripu in pomirjujočem objemu zelene narave.

Naročnik oglasnega sporočila je TIVOLI D.O.O.

Ne spreglejte