SiolNET. Novice Slovenija
7,59

termometer

 • Messenger
 • Messenger

SD: Osumljenka ni članica naše stranke

7,59

termometer

policija na meji
Foto: STA

Lidija Mavretič, ki je osumljena tihotapljenja migrantov in je pred 15 leti na evropskih volitvah kandidirala na listi ZLSD, ni članica stranke SD, prav tako v stranki ni nikoli zasedala nobene funkcije, niti ni bila aktivna v okviru SD od leta 2004, so sporočili iz SD.

Lidija Mavretič, ki je na evropskih volitvah leta 2004 kandidirala kot kandidatka Združene liste socialnih demokratov (danes SD), naj bi po poročanju POP TV sodelovala pri tihotapljenju migrantov. Policija naj bi njo in njenega partnerja ujela pred 14 dnevi.

V SD ni aktivna že 15 let

Kot so sporočili iz SD, je bila Mavretičeva kandidatka ZLSD za volitve v Evropski parlament leta 2004, torej pred 15 leti.

"Gospa Mavretič ni članica stranke SD, prav tako v stranki ni nikoli zasedala nobene funkcije, niti ni bila aktivna v okviru SD od leta 2004. Kar vemo o dogodku, s katerim je domnevno povezana, smo izvedeli iz medijev. Če navedbe medijev držijo, gre za nesprejemljivo dejanje, ki ga v stranki SD ostro obsojamo," so dodali.

državna meja Novice Nekdanja kandidatka za evropsko poslanko tihotapila migrante?

Kot je poročal medij, gre za policijsko akcijo s konca julija, v kateri so policisti v štirih slovenskih krajih ujeli 14 prebežnikov, pri tem pa prijeli tudi dva slovenska državljana in enega državljana Pakistana. Trojica je osumljena prevoza in organizacije prevoza tujcev. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, vložena pa je bila tudi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo, poroča medij.

 

 

Komentarji

41

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • januar / 09.08.2019. ob 14:02 +21 - 6

  interesantno,kako hitro so umaknili to novico režimski časopisi,ker je bila sedaj pa baje ni več /seveda ,ker se ne talajo več funkcije/članica SD IN SICER TUDI KANDIDATKA ZA EVROPSKO POSLANKO,KAKOR JE BILO NAPI SANO,

  +21 - 6
 • zormik67 / 09.08.2019. ob 14:28 +19 - 5

  Kako ni bila nikoli funkcionarka, če je bila celo kandidatka za evropske volitve. Funkcionarka bi bila, tudi če bi doma kandidirala za poslanko. A je kandidiranje na listi stranke (katre koli, da ne bo pomote) isto kot nabirat gobe ali s kuhalnico in pokrovko strašit medvede!!!!!!!!!!!!??

  +19 - 5
 • Sunny / 09.08.2019. ob 14:18 +18 - 6

  Fajonka ?

  +18 - 6
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin