Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 8. 2019,
10.47

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

41

Natisni članek

Radeče policija rop otrok

Petek, 9. 8. 2019, 10.47

4 leta, 8 mesecev

Radeče: moški ukradel avto z otrokom v otroškem sedežu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

41

Na bencinski servis v Radečah se je v četrtek z osebnim vozilom pripeljala 31-letna ženska. Ko je vstopila v prostore servisa, se je za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Ko ga je lastnica zalotila, je pobegnil z otrokom na otroškem sedežu. Policisti so ga prijeli 11 kilometrov od bencinske črpalke.

slovenska policija
Novice Šoštanj: v lovu na nevarnega voznika poškodovanih šest policistov

Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. "Ugasnila sem motor, ključe pa sem pustila v avtu. Takrat je za menoj pritekla starejša hčerka, ki je jokala, da nekdo stika po avtu," je povedala Anja Vozlič.

Mlajši bratec je medtem ostal v vozilu. Ko je Vozličeva pritekla do vozila in se postavila predenj, da bi moškemu preprečila, da bi speljal, je ta spravil vozilo v pogon in se z otrokom, pripetim v otroškem sedežu, odpeljal v smeri Zidanega Mosta. "Osumljenec je sedel za volanom. Videla sem, da bo speljal. Postavila sem se pred avto in mu to poskusila preprečiti," se je spominjala Vozličeva.

S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, medtem ko se je oklepala vozila, še vlekel za seboj. "Zamaknila sem se na levo stran avta, kjer me je tudi zbil po tleh. Meter ali dva me je vlekel po tleh," je pojasnila Vozličeva, ki je na pomoč poklicala mimoidoče.

1311 | Foto:

Policisti so moškega ustavili v Rimskih Toplicah, približno 11 kilometrov od bencinske črpalke, in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil tudi prometno nesrečo, v kateri pa na srečo ni bil nihče poškodovan. Policisti bodo 53-letnika, doma z območja Zidanega Mosta, kazensko ovadili zaradi sumov storitve roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe, so še sporočili s celjske policijske uprave.

Ne spreglejte