Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Maša Belak

Torek,
10. 4. 2018,
8.11

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,08

7

Natisni članek

pogrešan pogrešani pes

Torek, 10. 4. 2018, 8.11

6 let

Psička, ki jo je iskala vsa Slovenija, spet doma

Maša Belak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,08

7

psička miša | Foto misa.si

Foto: misa.si

Psička Miša, ki jo je več kot teden dni iskala vsa Slovenija, je končno spet v objemu svojih najdražjih. Najditelj jo je našel sredi prometne ceste v Ljubljani, včeraj pa jo je izročil zaskrbljeni družini. "Miša je v šoku, ampak živa, mi pa neskončno srečni," je na svojem Facebook profilu zapisala njena lastnica.

Prejšnji ponedeljek je višavska terierka Miša izginila izpred domače hiše na Galjevici v ljubljanskem Rudniku. Kljub telefonski številki, ki je bila zapisana na ovratnici, do včeraj ni bilo o njej ne duha ne sluha. Zaradi neizmerne ljubezni, ki jo družina goji do psičke, je najditelju ponudila tudi 1.500 evrov denarne nagrade.

Danes od 18.ure pogrešamo našo višavsko terierko Mišo. Živimo na Galjevici, Ljubljana Rudnik. Na obesku na ovratnici ima...

Posted by Petra Lampret Golob on Monday, 2 April 2018

Miša ni navadna psička, ampak ima poslanstvo

V okviru iskalne akcije Miše je bila ustanovljena tudi spletna stran misa.si, kjer so bile objavljene vse tekoče informacije in pobude za iskanje. Čeprav se je marsikomu zdela tako intenzivna iskalna akcija psičke "pretirana", za tem stoji posebna zgodba. Avtorji spletne strani so pojasnili zgodbo družine Golob in razložili, zakaj je Miša tako posebna psička.

Njihova hči Živa je namreč otrok s posebnimi potrebami, kljub temu pa je družina Golob ena bolj "dobrovoljnih, upajočih v dobro, empatičnih in dobrih ljudi". Miša Živi, ki se zaveda svojega stanja, vliva voljo do življenja in je postala pasja ljubezen vse družine. "Živo je Miša spremljala vsepovsod in je bila njena mala bela sreča. Zato ta nesrečni dogodek boli njih in nas, ki jih poznamo," so zapisali.

Konec dober, vse dobro

Iskanju Miše so se na družbenih omrežjih pridružili številni posamezniki, prav tako pa so družini pri iskanju pomagala tudi razna društva in mediji. Po več kot tednu dni skrbi in intenzivnega iskanja se danes iskalna akcija srečno končuje. Miša je namreč spet v objemu svoje Žive in celotne družine Golob.

8. dan, Miša je doma Včeraj okrog 22. ure smo v Novem mestu od najditelja Gogija dobili našo Mišo!!!! Našli so jo v...

Posted by Petra Lampret Golob on Monday, 9 April 2018
Ne spreglejte