Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 11. 2020,
11.47

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogočajo Ljubljanske mlekarne

Natisni članek

advertorial film jogurt

Torek, 10. 11. 2020, 11.47

2 meseca

Edinstvena priložnost: postanite del najbolj pristnega "MUvija" na svetu!

Podarjamo iPhone 11 in naročnino za Netflix!

Vsebino omogočajo Ljubljanske mlekarne

Vsakemu od nas se velikokrat v življenju zgodi kakšen pristen trenutek! Tak, ki ga potem radi delimo s svojimi bližnjimi. Ujeti srečo v pravem trenutku je nekaj najlepšega. Lahko so to najbolj običajne stvari v našem vsakdanu, med drugim tudi tisti trenutki, ko uživamo najbolj pristen jogurt. Pristni trenutki dneva nas napolnijo z notranjim žarom, občutkom hvaležnosti in obilico energije. 

Ste tudi vi radi pristni? Prispevajte svoj pristen videoutrinek dneva in postanite del najbolj Pristnega MUvija na svetu ter se potegujte za resnično bogate in mikavne nagrade!

Pristen Muvi bo poklon naši pristnosti. Poklon prepričanju, da lep je dan.  | Foto: Pristen Muvi bo poklon naši pristnosti. Poklon prepričanju, da lep je dan.

Tri, štiri, pristen trenutek!

A kaj bo pristen MUvi? Za kaj gre? Pojdimo po korakih. Najprej si ustvarite lep dan. Tako lep dan, kot je v pesmi Anje Rupel. Naj se vam zvrti v glavi in naj vas nič ne ustavi. Ne bo težko, kajne?

Ostanite zvesti sami sebi, prepustite se dnevni radoživosti, praznujte svojo pravo naravo in se osvobodite.  Z najbolj pristnim jogurtom, narejenim iz slovenskega mleka, brez dodatkov in iz naravnih sestavin, ali z drugimi čari, posebnostmi vašega dneva, bo to mala malica!

Pristen MUvi bo film o najbolj pristnem dnevu. O takšnem dnevu, ki ga ne vidimo v filmih. Pristen MUvi je projekt, ki združuje pristne utrinke nas, pristnih ljudi. Kako?

Tako da vsak ujame in s telefonom posname kak svoj pristen trenutek, zaradi katerega je dan lep. Ampak posnetek naj bo tudi pristno kratek. Ne več kot od 5 do 10 sekund. In ko jih bomo vse zložili skupaj, bomo dobili Pristen MUvi. Zato že posnemimo ta Pristen MUvi, pridružite se številnim Slovencem, ki so to že storili. Ker smo pristni, tudi ko smo doma!

NALOŽITE SVOJ VIDEOUTRINEK ZDAJ

Pristen MUvi | Foto:

Kako postanem del Pristnega MUvija?

Preprosto. In v treh preprostih korakih.

  1. S telefonom posnemite svojo pristno fotografijo ali videoutrinek dolžine največ od 5 do 10 sekund, v ležečem ali pokončnem formatu, z jogurtom MU ali brez.
  2. Naložite svoj videoutrinek s klikom na spodnji gumb.
  3. Bodite del Pristnega Muvija in osvojite bogate nagrade. Vsak, ki naloži svoj pristen utrinek in se strinja s pogoji sodelovanja v nagradni igri, sodeluje v žrebu za super nagrade.

Splača se!

Glavna nagrada je seveda, da postanete del Pristnega MUvija.

A vsi, ki boste naložili svoj pristni videoutrinek, boste tudi v igri za iPhone 11, s katerim boste lahko ujeli še več pristnih videoutrinkov in še česa pristnega. Gre za pametni telefon samih presežnikov, ki predhodnike prekaša v skoraj vseh vidikih.

Izžrebali pa bomo še deset naročnin (boni v določeni vrednosti) na Netflix. Ja! Da boste lahko na naš račun izbirali in gledali MUvije in serije, kot so Money Heist, The Crown, Stranger Things, Black Mirror, Sex Education, You, When They See Us in še mnogo drugih.

Netflix je pač zakladnica televizijskih oddaj, filmov in dokumentarnih filmov, ki so vredni ogleda, hkrati jih tudi nenehno dodajajo ter posodabljajo. Z malo sreče lahko torej osvojite res privlačne nagrade!

Pristen MUvi | Foto:

NALOŽITE SVOJ VIDEOUTRINEK ZDAJ

Ne spreglejte