Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 11. 2016,
15.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Moja Dejavnost rumene strani poslovni imenik oglaševanje

Petek, 11. 11. 2016, 15.48

6 let, 7 mesecev

Naj stranke najdejo vas, ne vi njih, s podjetjem Mediaorbis!

Oglasno sporočilo

Ste razmišljali kako se predstaviti na tržišču in za to ne porabiti preveč denarja? Odgovor je portal Moja Dejavnost podjetja Mediaorbis!

 | Foto:

Zakaj je kombinacija oglaševanja prek spleta in tiskanih medijev še vedno najboljša rešitev?

Ste porabili že gore denarja za oglaševanje in od tega niste imeli nič? Kljub trdemu delu in kakovostni storitvi se glas o vašem podjetju nikakor ne more razširiti do novih kupcev?

Pri podjetju Mediaorbis imate pokrito s produktom Moja Dejavnost tako oglaševanje na spletu, kot v tisku, in sicer za obdobje enega leta.

Zakaj oglaševati ravno v tiskanem imeniku Moja dejavnost?

Imenik razpošljemo po vsej Sloveniji, po gospodinjstvih ter čakalnicah, avtobusnih in železniških postajah, hotelih in s tem pokrijemo tisti odstotek ljudi, ki ne uporabljajo redno spleta, ko je ta razposlan na različne naslove, podjetja poročajo o občutnem porastu novih strank. Imenik Moja dejavnost za leto 2016, vse dejavnosti so kategorizirane po barvah kar omogoča da kar najhitreje najdete podjetje katero vas zanima. | Foto: Imenik Moja dejavnost za leto 2016, vse dejavnosti so kategorizirane po barvah kar omogoča da kar najhitreje najdete podjetje katero vas zanima.
Se spomnite časov, ko ni bilo spleta in smo vse kontakte iskali preko imenikov, ki smo jih doma hranili tudi do deset let? Nekateri ljudje to se vedno počnejo, svoje potrebe od šivilje do elektroinštalaterja, poiščejo v imeniku Moja dejavnost.
Prednost je ta, da je imenik kvaliteten, podjetja pa so kategorizirana pregledno, kar omogoča kupcu, da podjetje hitreje najde, čeprav ga še ne pozna.
Tako da lahko kupci, ki iščejo podjetje po storitvi in ne po imenu, med iskanjem najdejo tudi vaše podjetje, kljub temu da vas še ne poznajo.

Zakaj bi bilo vaše podjetje prisotno na portalih Moja dejavnost in Rumene strani1?

Samo spletna stran podjetja ni dovolj, saj te največkrat niso dobro optimizirane in nas nove stranke s pomočjo iskanja ključnih besed v brskalnik največkrat ne najdejo. Na drugi strani pa ljudje to kar potrebujejo, iščejo tam, kjer se počutijo varne.
Oba poslovna portala, tako Moja dejavnost kot Rumene strani1, sta na trgu prisotna že vrsto let. V tem času smo si nabrali zvesto bazo obiskovalcev, ki se radi vračajo nazaj tja, kjer so dobili dobre in kakovostne storitve.
Če je torej kupec tam našel dobrega keramičarja, se je tja vrnil tudi, ko je potreboval storitve računovodkinje. Podobno je na primer s supermarketi. Ljudje se vračamo vedno znova v isto trgovino in preizkusimo izdelke, ki jih ne poznamo. Isto je s podjetji. Ljudje, ki so bili v preteklosti zadovoljni z izbranim izvajalcem na Moja dejavnost, se bodo tja vrnili tudi, ko bodo potrebovali nekaj novega.

Uvodna stran poslovnega portala Moja dejavnost, vsa podjetja so kategorizirana, napreden iskalnik pa nam omogoča hitro ter natančno brksanje po portalu. | Foto: Uvodna stran poslovnega portala Moja dejavnost, vsa podjetja so kategorizirana, napreden iskalnik pa nam omogoča hitro ter natančno brksanje po portalu.

Želite nove stranke, ki vas še ne poznajo?

Veliko ljudi, ki meni, da je oglaševanje na portalih brezplodno, je imelo v preteklosti slabe izkušnje. Največkrat se škoda namreč zgodi, ko se odločijo, da bodo oglaševanje, zaradi nižje cene, prepustili portalom, ki jih nihče ne pozna in za seboj nimajo velike baze bralcev. A s tem so denar vrgli proč, še večja škoda pa je, da se kasneje ne poslužujejo več takih oblik oglaševanja. Če se odločite za najcenejše oglaševanje, je tako lahko prikrajšan dobrobit podjetja. Pri oglaševanju prek spleta je pomembno, da ne gledamo samo na ceno, ampak tudi na obiskanost določene spletne strani.

Kaj objava posameznega podjetja na portalu zajema:

•    Kontaktne podatke podjetja,
•    Opis podjetja in dejavnosti ter delovni čas,
•    Povezave na spletno stran podjetja,
•    Fotografije in videoposnetke podjetja,
•    Logotip podjetja.

Primer oglasa:

Tu pa je primer oglasa, oglasi so okrepljeni s slikami, videom, logotipom podjetja, obširnim opisom ter vsemi pripadajočimi kontakti. | Foto: Tu pa je primer oglasa, oglasi so okrepljeni s slikami, videom, logotipom podjetja, obširnim opisom ter vsemi pripadajočimi kontakti.

Celoten oglas si lahko ogledate TUKAJ.

Podjetje mora biti izpostavljeno tam, kjer je gneča kupcev. Naši portali so si skozi leta pridobili bogato bazo stalnih strank, ki ga obiščejo vedno, ko kaj potrebujejo. Tako nekdo danes išče dobrega frizerja, naslednji teden pa bo iskal nekoga, ki mu bo položil parket. Kupci obiščejo naše portale, saj tam najdejo izvajalce vseh storitev, ki jih potrebujete na enem mestu.
Ekipa Mediaorbis bo poskrbela, boste VIDNI in NAJDENI tako na spletu kot v tisku.

KONTAKTI:

Več informacij na: http://www.moja-dejavnost.si/

Elektronska pošta: info@moja-dejavnost.si, info@mediaorbis.si

Telefon: 059/365-660

Mobitel: 070 435 507

Mediaorbis d.o.o., Kuzmičeva 5, 1000 Ljubljana

Ne spreglejte