Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2013,
20.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

pregled dneva

Ponedeljek, 26. 8. 2013, 20.13

8 let

Na Planet Siol.net smo iskali službe za bralce, Gašpar Mišič jo je našel sam

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nadzorniki Luke Koper so Gašparja Gašparja Mišiča kljub nasprotovanju javnosti in politike imenovali za novega predsednika uprave Luke Koper. Bo to povzročilo razhajanja v koaliciji?

Novi predsednik uprave Gašpar Gašpar Mišič je napovedal, da se bo dela lotil takoj in bo pokazal, da so bili številni v zmoti o njem ter njegovih namenih in prepričanjih. Razočaran nad politiko se, kot pravi, vrača v gospodarstvo.

Kam na pijačo ali prigrizek po končani košarkarski tekmi evropskega prvenstva? V Ljubljani so se strasti najbolj razvnele, saj so se na mestni občini odločili, da so vrtovi lokalov v ožjem mestnem jedru lahko odprti do 1. ure naslednjega dne. Le zadnji konec tedna, ko bodo na sporedu polfinalni in finalni obračuni košarkarskih tekem, bodo lokali v središču mesta odprti do 5. ure zjutraj.

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke.

Na delovnem sodišču obravnavajo spore v odpovedi pogodb o zaposlitvi, obstoju ali neobstoju delovnega razmerja, kolektivne spore, zadeve, v katerih je delodajalec v stečajnem postopku in nekatere druge. S socialnopravnega področja pa sodišče prioritetno obravnava spore v zvezi z dodatkom za pomoč in postrežbo, socialne prejemke, o bolniških staležih …

Čeprav je z zaposlitvami pri nas večinoma slabo, nekatera podjetja zaradi uspešnega poslovanja še vedno ponujajo službe. V odgovorih, ki so nam jih poslala, smo na Planet Siol.net našteli več kot sto prostih mest, ki bodo jeseni naprej čakala na iskalce dela.

Odločen borec za slovenski jezik in slovensko narodno zavest, upornik proti fašizmu in komunizmu slovenski pisatelj Boris Pahor praznuje stoletnico rojstva.

Ne spreglejte