SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Maršič: V politični strategiji SDS "čedalje manj spodobnosti"

1

termometer

Generalni sekretar LDS Dorijan Maršič meni, da je v politični strategiji stranke SDS "čedalje manj spodobnosti".

Po njegovem mnenju predsednik SDS Janez Janša "pod krinko zakrite anonimnosti seje sovraštvo do svojih nasprotnikov, hujska in žali", so sporočili iz LDS.

"Odgovoren za objave na spletni strani mora biti predsednik stranke" "Po nenadnem koncu zloglasnih brezplačnikov se vsebinsko identični pritlehni zapisi dokazano neobstoječih fiktivnih novinarjev zdaj kot po tekočem traku pojavljajo kar na spletni strani SDS," navaja Maršič. Čeprav pisci objav na spletni strani SDS niso podpisani, pa jih lahko po njegovem mnenju razumemo le tako, da gre za uradna stališča stranke in "zatorej odgovornost zanje prevzema njihov predsednik".

"Janša nizkotno obračunava z nasprotniki" "Njegova primerjava liberalne demokracije s stranko Lipa ter škodoželjna napoved rezultata na volitvah 2012 kaže na ambicijo po tem, da Janša, tako kot Nostradamus, po novem uporablja kristalno kroglo. Še bolj pa dokazuje predvsem njegovo politično izbiro - nizkotno obračunavanje z vsemi, ki so mu pri tlakovanju poti do poskusa ponovnega prevzema oblasti v napoto, in še zlasti s tistimi, ki opozarjajo na njegove perfidne manire," meni generalni sekretar LDS.

Spomnimo: Na spletni strani SDS so konec tedna zapisali, da agresivni izpadi predsednice in nekaterih članov vodstva LDS to vladno stranko vse bolj spreminjajo v nekaj podobnega, kar so v prejšnjem mandatu predstavljali Jelinčičevi odpadniki, ki so se organizirali v stranko Lipa. Sprašujejo se, ali tudi LDS čaka enaka usoda kot Lipo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin