SiolNET. Novice Slovenija
2,42

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Koprčan si je snel lisice in z njimi udaril kriminalista

2,42

termometer

Policija slika
Foto: Ana Kovač

Včeraj so kriminalisti v Kopru opazili vozilo tujih registrskih številk in v njem kot voznika prepoznali 30-letnega Koprčana, za katerim je bilo razpisano prijetje s privedbo v zapor. Po identifikacijskem postopku so ga prijeli in zaradi varnosti tudi vklenili. Koprčan si je s silo telesa snel lisice z ene roke in z njimi udaril kriminalista v glavo, nato pa skušal zbežati. Kriminalisti so ga po nekaj metrih prijeli, obvladali in ponovno vklenili.

Voznik je vozilo ustavil na Jenkovi ulici v Kopru, kjer so kriminalisti izvedli identifikacijski postopek. Med dogajanjem je kriminaliste obkrožila večja skupina ljudi, ki so z nedostojnim vedenjem in vpitjem kriminalistom skušali preprečiti prijetje.

Da bi zagotovili večjo varnost, je na kraj prijetja prispelo tudi več policijskih patrulj, večji del skupine pa se je zato razbežal. Nekaj oseb so identificirali, kriminalisti pa bodo ugotavljali njihovo vlogo in odgovornost za storitev kaznivega dejanja oz. prekrška.

30-letniku so na kraju dogodka prostost vzeli na podlagi določil zakona o kazenskem postopku, osumljen pa je kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Za kršitev je predvidena zaporna kazen od enega do petih let. V ZPKZ Koper so ga pripeljali po končanih postopkih, okoli 23. ure.

Hotel Palace Posel danes Zakaj bi se srbski tajkun rad znebil Kempinskega v Portorožu?

Vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Poleg tega so v postopku ugotovili, da je Koprčan vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu policisti zasegli osebno vozilo. Zanj bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče v Kopru.

Zaradi napada sta bili lažje poškodovana dva kriminalista, ki sta zdravniško pomoč dobila v Zdravstvenem domu Koper.

Gneča na mejnem prehodu Obrežje Avtomoto Greste na Hrvaško? V petek so možni zastoji po vsej državi. #protest Boštjan Šefic Novice Notranji ministri Salzburškega foruma v Bukarešti o migracijah

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • nakaza / 14.06.2018. ob 13:20 +2 0

  nagnat nazaj od kod se je priklatil

  +2 0
 • Luksy82 / 14.06.2018. ob 13:22 +1 0

  Barabe prevec zascitene. Matek v glavo in ne bo stroskov

  +1 0
delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin