Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 1. 2011,
7.14

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 28. 1. 2011, 7.14

7 let, 12 mesecev

"Kjer se najbolj divja, ni nikoli nobenega policaja"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Notranja ministrica pravi, da policija promet nadzira tam, kjer je največ kršitev in nesreč, vozniki pa se ne strinjajo z njo.

McEnzie (26. 1. 2011 17:01:29)

Nesreč je pa manj zaradi odprtje avtoceste ter relativno ugodnih vinjet. Drugo leto bo zopet več smrtnih žrtev. Ker ne popravljajo črnih točk, ne sanirajo nevarnih delov. Ja seveda, tam bodo raje postavili radarje pa lepo služili. Težko bodo koga še prepričali, da jim je mar za število mrtvih.

el rocco (26. 1. 2011 17:18:16)

Odlično !! In tega so se lotili tako strokovno da so moč odločanja prenesli na napol šolane in zapite mestne redarje (nočem posploševati, ampak vsaj v našem kraju je že tako) ki lovijo vsakega ki pelje 1km/h preveč. Da ne omenjam da si mogoče v sporu z kakšnim od njih. Raje naj se lotijo preventive tam kjer je treba. Tam kjer se najbolj divja ni nikoli nobenega policaja !!!!!

Felipao (26. 1. 2011 17:50:27)

Hahaha, kako je smešna... Govori o ukrepih za zmanjšanje mrtvih, tam se pa kot ko po pravilu spet pojavijo stacionarni radarji. Bravo, spet lepo zavajate ljudi. Edina razlika bo, da boste pokasirali več denarja na avtocestah, kjer smrtnih žrtev skorajda ni, na regionalnih in lokalnih cestah se bodo pa veselo pobijali še naprej zaradi slabega vzdrževanja in slabe signalizacije. Kar tako naprej, bo vsaj denar za odplačevanje kreditov. Pa kaj, če se ljudje pobijajo še naprej.

So protesti proti diktatorjem v arabskih državah protesti proti Združenim državam Amerike?

Črnavest (26. 1. 2011 14:14:02)

Predsednik Obama je lani v Kairu poučno odgovoril na vprašanja glede kršitve človekovih pravic v Egiptu: "Na predsednika Mubaraka ne mislim preveč pritiskati, ker je sila stabilnosti in dobrega na Bližnjem vzhodu." ... svet je v rokah Izraela in ZDA ... kršitve pravic vidijo samo v Srbiji, Iraku, Iranu in Afganostanu in jih bombardirajo ... tam kjer jim kimajo pa s pomočjo milijard kupujejo zavezništvo in nastavljajo diktatorske režime da tlačijo ljudstvo ... ZDA so vir vsega zla to je jasno

Zupi (26. 1. 2011 14:16:01)

Še malo, pa bodo ljudje po celotnem arabskem svetu sprevideli, da se lahko znebijo proameriških režimov, ki jih samo ameriška pomoč še drži na oblasti. Počakajmo, da zaropota še v Jordaniji, Savdski Arabiji, kasneje lahko še v Pakistanu.

Stric Marč (26. 1. 2011 14:35:22)

Čustvene reakcije se lahko zgodijo povsod, še posebno ob zaostrenih pogojih preživetja in ob vztrajnem ščuvanju opozicije ali zunanjih dejavnikov. Kjer je močna vez vera (fundamentalistične arabske države ) ali strah za nacionalno svobodo (zunanji sovražniki v Iranu) ) so dogodki ala Tunis malo verjetni. Je pa v Evropi že mala repriza v Albaniji. Pa še ni konec.

Ne spreglejte