Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 5. 2011,
7.31

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 17. 5. 2011, 7.31

8 let, 3 mesece

"Kdo bo pa še prodal stanovanje, če za njega nič ne dobi"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Promet z nepremičninami v Sloveniji je v začetku leta znatno padel, kar bi lahko pomenilo, da drsimo v nov krog nepremičninske krize.

čoper (16. 5. 2011 13:27:38) Vsem Slovencem,ki imajo namen kupit nepremičnino svetujem naj počakajo,ker bo z uvedbo davka na nepremičnine in na luksus,kar tudi je če poseduješ ter daješ v najem stanovanja,cena kvadratnega metra nepremičnine hudo padla.Je pa tudi zadnji čas,da tudi v Sloveniji začnejo veljat cene trga ne pa cene napihnjenega navideznega mehurčka,ki se bo razletel,če bomo kupili nepremičnino sedaj tvegamo tudi,da bomo nekaj hudo preplačali,vsi,ki poznamo zahodnoevropski trg nepremičnin nam to ni nič novega.

medved (16. 5. 2011 14:07:31) HAH...cene so prenizke!!!...trg se ne razvija ker se za tako nizke cene kot so v sloveniji ne gradi več dovolj stanovanj...kdo bo pa še prodal stanovanje če za njega nič ne dobim...tko vsak razmišlja in ostaja v svoji luknjici...mladi bodo pa večni najemniki..ker bo premalo novogradenj...REŠITEv je samo ena ...CENE SE MORAJO DVIGNIT!!!! potem se bo pa spet na veliko gradilo

Serafina-Kaisa (16. 5. 2011 14:17:37) glede na to, da je trenutno čez 100.000 brezposelnih in vsaj enkrat toliko revnih zaposlenih, je logična posledica kriza nepremičninskega trga. Vsak, ki pa nekako uspe nekaj prihraniti in se že zakreditira, pa ne bo šel ene luknje kupovat, ali pa šlampasto narejene novogradnje. V tem trenutku je praznih vsaj 2.000 novograjenih stanovanj, niti stanovanja grajena 2007 še niso prodana. Če ima človek plačo 700 eur, kvadratni meter je pa približno 1700 m2 je računica jasna, kajne.

Na gorenjski avtocesti se je prevrnil nemški avtobus z otroki. V nesreči se je poškodovalo 29 ljudi, od tega šest huje, smrtnih žrtev pa k sreči ni bilo.

maj (16. 5. 2011 09:26:13) Upam, da bodo otroci ozdraveli in, da jim ne bo Slovenija ostala v slabem spominu. Voznik je verjetno po celonočni vožnji malo zadremal, še dobro, da na tem ravnem odseku ni ovir-pet kilometrov naprej je pa cestninska in bi hitro lahko odstranil vsaj en steber...

SLOostržek (16. 5. 2011 11:56:12) Mogoče se tukaj spet prikaže nepremišljenost ureditve avtocest. Zakaj je potrebno imeti ob odstavnem pasu jarek, namesto navzdol, stran od ceste speljana malce utrjena in s travo obrasla, brežina. Še večji naliv bi dopuščal normalen odtok vode s cestišča. V takih primerih (po AC se ja vozi hitro, ne pa počasi), bi pa vozilu omogočila brežina kolikor toliko varno ustavitev z zmanjšanim tveganjem za preobračanje vozil, ki zapeljejo nehote z AC. Saj na ravninskih delih je to možno izvesti

vidko85 (16. 5. 2011 12:08:34) @SLOostržek....zaradi tega, ker če bi bila brežina bi vozilo, ki ga je odneslo iz cestišča bi ga odbilo nazaj na cesto in bi bila nesreča lahko še veliko hujša....naprimer ta avtobus bi se zaletel odbil nazaj na cestišče in buuumm....še v druge udeležence.....zaradi tega je veliko bolj varno če te odnese iz ceste dol....kot pa vidiš pa ni ravno prepad ta "jarček "

Ne spreglejte