Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 3. 2016,
12.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dr. dent. med. Mladen Petranović Estetsko Dentalni Center Opatija

Petek, 11. 3. 2016, 12.44

6 let, 6 mesecev

Kako je, ko nekdo prejme brezplačne stomatološke storitve?

Oglasno sporočilo

Na veliko nagradno igro siol.net in Allin Kontaktnega Centra Estetsko Dentalnega Centra Opatija se je odzvalo veliko ljudi, ki so odločeni spremeniti življenje na bolje in poskrbeti za zdravje zob.

Izbrali smo tri finaliste, ki so prejeli brezplačno beljenje zob in odstranjevanje zobnega kamna. V Estetsko Dentalnem Centru Opatija (EDCO) je finaliste – Roberta P., Gorana H. in Rajka G. – pričakal ustanovitelj in vodja centra dr. dent. med. Mladen Petranović, ki je bil pred težko nalogo. Izbrati je moral osrednjega zmagovalca nagradne igre, ki je prejel celostno zobozdravstveno oskrbo v vrednosti tri tisoč evrov. Finalisti akcije so preživeli (po)poln dan v Opatiji na hrvaški obali in se natančno seznanili s stanjem svojih zob. Dr. dent. med. Petranović se je posvetil vsakemu izmed njih in opravil podroben stomatološki pregled. Po beljenju zob so sledili še natančen pregled posnetkov 3D CT čeljusti pacientov in priprava ter načrt zdravljenja.

Zmagovalec nagradne igre EDCO je …

Kdo pa je končni zmagovalec in prejemnik glavne nagrade – celostne zobozdravstvene oskrbe v vrednosti tri tisoč evrov pri EDCO? Oglejte si zgornji video, kjer boste videli tudi, kako so dan v družbi dr. Petranovića preživeli finalisti.

Če želite brezplačne informacije o različnih možnostih stomatoloških storitev, pokličite Allin® Kontaktni Center EDCO in z veseljem vam bodo pomagali z informacijami in mogoče tudi do bleščečega nasmeha.

Ne spreglejte