Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 10. 2014,
15.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 1. 10. 2014, 15.39

6 let, 6 mesecev

"Dokler ne zberem za najemnino ..." je zapisano ob šotorih, ki danes stojijo v Ljubljani in Mariboru.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
NLB je ob jesenski promociji Študentskega paketa postavila šotore, s katerimi predstavlja nagradno igro, v kateri študentje lahko dobijo nagrado v okvirni višini ene mesečne najemnine.

Šotorjenje v bližini študentskih naselij je le ena izmed aktivnosti v kampanji, ki mlade poziva k ustvarjanju in zagonu nekonvencionalnih poslovnih idej, o katerih sanjajo. Med drugimi je ambasador akcije študent in ekstremni športnik, Bine Žalohar, ki je iz ljubezni do ekstremnih športov razvil vir zaslužka, pa ekipa TOK TOK pohištva, ki si je s svojim ustvarjanjem zagotovila delovna mesta na področju razvoja izdelkov iz lesa, po katerih je v svetu vse več povpraševanja.

S šotori, ki bodo postavljeni v Ljubljani in Mariboru, pri NLB študente na nekonvencionalen način opozarjajo na nagradno igro, v kateri si lahko z odprtjem Študentskega paketa priborijo nagrado v višini 200 evrov, ki znaša toliko kot povprečna enomesečna najemnina v študentskem domu. Drzna gverila, ob kateri se ustavljajo mimoidoči, pa je le del aktivnosti v okviru jesenske akcije za promocijo NLB Študentskega paketa. V NLB so se odločili, da za spodbudo mladih pri ustvarjanju in zagonu podjetniških v kampanji predstavijo zgodbe mladih Slovencev, ki so ustvarjali in si ustvarili svojo delovno mesto ali vir zaslužka že med študijem.

Tako je eden izmed obrazov kampanje Bine Žalohar. Freestyle smučar, downhill kolesar, srfar in ljubitelji drugih ekstremnih športov v naravi. Binetu konvencionalni športi niso predstavljali izziva, zato se je odločil, da bo njegova ljubezen do ekstremnih športov postala njegov način življenja in njegov vir zaslužka. Čeprav še študent, je danes tudi profesionalni ekstremni športnik, učitelj smučanja, tekmovalec, prav tako pa sodeluje v različnih filmskih projektih.

Sproščeno ustvarjali in si zagotovili svoja delovna mesta pa so prav tako radijski novinar in voditelj Matej Rodela, umetnik Andrej Koruza in industrijski oblikovalec Martin Šoštarič. Ekipa TOK TOK je svojo strast našla v oblikovanju lesenega pohištva z modernim videzom iz lokalno dobavljivih in do okolja prijaznih materialov. Globalni trg so še posebej navdušili z lesenim brezbaterijskim in brezelektričnim zvočnikom za Applove telefone, ki so ga poimenovali Trobla.

"Želimo širiti pozitivne zgodbe, zgodbe o tem, da je dobro ustvarjati in slediti svoj strastem," pojasnjuje Brigita Švigelj, vodja tržnega komuniciranja za mlade uporabnike iz Nove Ljubljanske banke, o tem, zakaj je rdeča nit jesenske akcije zgodba o ustvarjanju.

O nagradni igri

Nagradna igra traja do 20. oktobra. Če te zanima, kako lahko sodeluješ, obišči stran na Facebooku: Klik Generacija.

O Študentskem paketu NLB

Paket vsebuje: • NLB Študentski račun z brezplačnim vodenjem; • spletno in mobilno banko NLB Klik brez pristopnine; • brezplačno prejemanje varnostnih SMS-sporočil; • NLB Varčevalni račun mladih in • telefonsko banko NLB Teledom, dostopno 24 ur na dan in uporabno kjerkoli in kadarkoli. Tudi brez pristopnine.

NLB Študentski paket lahko odprejo študentje ali polnoletni dijaki, ki so hkrati mlajši od 27 let, imajo veljavno potrdilo o šolanju, imajo stalno bivanje v Sloveniji ali dovoljenje za začasno bivanje, predložijo davčno številko in niso v delovnem razmerju. NLB Študentski račun si lahko odprejo prek strani na Facebooku Klik Generacija ali v najbližji poslovalnici NLB. Več info na www.nlb.si.

Ne spreglejte