Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 4. 2018,
14.12

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek zavarovanje

Ponedeljek, 23. 4. 2018, 14.12

5 let, 11 mesecev

10 razlogov, zakaj urediti zdravstveno zavarovanje za tujino še danes

Oglasno sporočilo

Med prihajajočimi prazniki se bo marsikdo odpravil na dopust v tujino. Ste med njimi tudi vi? Ste si že uredili zdravstveno zavarovanje za tujino ali pa ste pripravljeni tvegati, da boste v primeru poškodbe plačali tudi več kot 49.000 evrov za stroške zdravljenja in prevoza?

Pri Corisu smo zavarovali bolnico, ki je med vožnjo s skuterjem na Tajskem padla in pristala v bolnišnici. Stroški namestitve v bolnišnici bi znašali pet tisoč evrov, prevoz v domovino pa še dodatnih 44.000 evrov. Ker je bila zavarovana pri Corisu, so bili vsi stroški zdravljenja in prevoza zanjo POPOLNOMA BREZPLAČNI in kriti iz zavarovalne vsote za zdravstveno zavarovanje za tujino.

Želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost vse družine? Obiščite www.coris.si in si uredite zdravstveno zavarovanje za tujino že od 100 evrov (cena velja za primer celoletnega zavarovanja za štiričlansko družino).

Coris | Foto:

Še nekaj konkretnih primerov, v katerih je pred kratkim pomagal CORIS:

  • ZDA, bolnica z vnetjem slepiča bi brez naše asistence za štiri dni v bolnici odštela 35.000 ameriških dolarjev,
  • Južna Amerika, možganska kap, kjer je bilo treba bolnika prepeljati v bolnišnico, pozneje premestiti v drugo bolnišnico in poravnati še stroške zdravljenja. Brez zavarovanja bi bili stroški 19.000 evrov,
  • Dominikanska republika, zastrupitev (gastroenteritis), kjer so bili stroški v bolnišnici sicer minimalni, vendar pa je strošek prevoza v Slovenijo znašal 8.000 evrov,
  • Otok Ugljan, Hrvaška – družini je zbolel 3-letni otrok, ki je imel visoko vročino. Ker se je dogodek odvijal v poznih večernih urah in v tem času na otoku ni bilo ustreznega zdravnika, je morala družina s trajektom oditi v Zadar. Ko so v bolnišnici končali dodatne preiskave, je bilo prepozno in trajekti niso več vozili. CORIS je prevzel stroške namestitve družine v hotelu, prav tako smo pokrili vse stroške prevoza s trajektom.
Ničesar od zgoraj naštetih stvari vam žal ne krije kartica evropskega zavarovanja! 

Koliko pa je takšnih, ki niso imeli urejenega zdravstvenega zavarovanja za tujino in zdaj to obžalujejo? Si vi lahko privoščite plačevanje stroškov v primeru bolezni ali poškodbe?

Pet razlogov, zakaj za zdravstveno zavarovanje za tujino izbrati CORIS:

  • lasten asistenčni center, dosegljiv 24/7 – nesreča se lahko zgodi kadarkoli in tega se dobro zavedamo. Ravno zaradi tega smo dosegljivi VEDNO in vam lahko kadarkoli priskočimo na pomoč, v slovenskem jeziku,
  • s sabo ne potrebujete denarja za stroške, saj ima CORIS sklenjene pogodbe s številnimi bolnišnicami (v primeru evropske kartice morate stroške plačati sami in jih pozneje terjati od zavarovalnica, pri nas pa vam  zalagati nič!),
  • naše zavarovanje velja 24 ur na dan in 7 dni v tednu – torej ste zavarovani vse obdobje potovanja,
  • povrnemo vam tudi stroške nujnih telefonskih klicev v naš klicni center, predvsem v državah izven območja EU ti stroški lahko hitro narastejo,
  • prihranimo vam čas in vam olajšamo zaplete, saj se naši operaterji lahko povežejo tudi neposredno z zdravnikom, ki skrbi za vas.

Preverite tudi druge prednosti in morebitne ugodnosti.  Kliknite na www.coris.si in poskrbite za brezskrbno potovanje, kamor koli vas že pot odnese.

Coris je v Sloveniji prisoten že 25 let, ukvarjajo se izključno z zavarovanji v tujini. Je edini ponudnik, ki prodaja zavarovanja in vam hkrati pomaga, ko imate v tujini zdravstvene težave, saj ima mrežo pogodbenih zdravnikov po vsem svetu. Krijejo tako stroške zdravljenja pri javnih kot pri zasebnih zdravnikih.

Kaj vse krije zdravstveno zavarovanje za tujino?

Običajno, ko razmišljamo o zdravstvenem zavarovanju, pomislimo na obisk zdravnika. Kljub temu pa je običajno precej večji strošek prevoz. Pri nas vam že osnovno turistično zavarovanje krije tudi stroške morebitnih zobozdravstvenih posegov, prevoze do bolnišnice in nazaj, prevoz domov, poskrbimo za prevoz in bivanje morebitnega spremljevalca …

Z možnostjo MULTIRISK pa poskrbite tudi za odškodnino v primeru preklicanega ali zamujenega povezovalnega leta, ob izgubi prtljage ali dokumentov, v primeru, da potrebujete pravno pomoč, če vam zmanjka denarja na potovanju, v primeru terorizma in v številnih drugih primerih. Več o tem, katere stvari so vključene, do katere vsote in kakšna je zavarovalna premija zdravstvenega zavarovanja za tujino, si lahko ogledate na tej povezavi.

Želite brezskrbno potovati in poskrbeti za zdravstveno in finančno varnost vse družine? Obiščite www.coris.si in si uredite zdravstveno zavarovanje za tujino že od 100 evrov (cena velja za primer celoletnega zavarovanja za štiričlansko družino).

Ne spreglejte